Lepaa, Rönnvik ja Teisko – Viinitilamatka

Tällä matkalla nautitaan maalaismaisemista ja maistellaan kotimaisia laatuviinejä. Vierailemme kolmella viinitilalla Kanta-Hämeessä ja Pirkanmaalla. Matkaan voi hyvin yhdistää yöpymisen esimerkiksi Tampereella, jolloin yhteisille elämyksille jää enemmän aikaa. Kysy lisätietoja eri vaihtoehdoista!

Ensimmäinen kohteemme on Lepaa, monipuolinen ja suosittu vierailukohde Kanta-Hämeen Hattulassa. Tilalla on 1900-luvun alkuun saakka ulottuvat perinteet viininvalmistuksessa. Nykyisin Lepaa on Suomen johtava hedelmäviinialan koulutus- ja kehitysyksikkö, jonka tuotannossa on tilaviinejä, liköörejä, siidereitä ja tisleitä. Tutustumme oppaan johdolla puutarhaan ja tuotantotiloihin. Kierroksen päätteeksi saamme viinimaistiaiset. Lisäksi on mahdollisuus tutustua puutarhamuseoon sekä tehdä ostoksia viinimyymälässä, pienessä ruokakaupassa tai savipajassa.

Maittava lähiruokalounas noutopöydästä nautitaan Pälkäneen puolella sijaitsevalla Rönnvikin viinitilalla. Rönnvikissä on luonnollisesti myös mahdollisuus ostaa mukaan tilan tuotteita.

Matka jatkuu Teiskon viinitilalle, joka sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Näsijärven itärannalla, Tampereen kupeessa. Teiskon viini on 25-vuotias marjaviinejä valmistava perheyritys. Aluksi juomme kahvit/teet makean kera. Saamme sitten maisteltavaksemme neljä artesaaniviiniä lisukkeineen, ja maistelun lomassa saamme mielenkiintoista tietoa yrityksestä, tuotteista ja alueen historiasta. Lopuksi on mahdollisuus ostaa tuotteita mukaan.

Kesto:
1-2 päivää

Toteutus:
touko–syyskuu

Hinta 2024:
1 päivän matka alk. 75 €/hlö sis. alv. Hinta on laskettu väh. 25 hengen ryhmälle.
2 päivän matka: kysy tarjous!

Hintaan sisältyy:
(1 päivän matka) Puutarhaopastus, tuotantoon tutustuminen ja 1 maistiaisviini Lepaalla, lounas noutopöydästä Rönnvikin viinitilalla, 4 Teiskon viinin artesaaniviinin maistelu, pähkinät ja vesi, ip-kahvit makean kera sekä alv.
Hinta ei sisällä bussikuljetuksia. Pyydä tarjous kuljetuksille erikseen.

Pyydä tarjous

  Yhteystietosi

   

  Tietoja ryhmämatkasta

  Kaupunki
  PorvooLoviisaSipoo

  Opastus

  Ruokailu

  Kahvitus
  KylläEi

  Yöpyminen
  KylläEi