PORVOO TOURS

Porvoo Tours Oy on vuonna 1997 perustettu porvoolainen matkanjärjestäjä. Räätälöimme ryhmille ohjelmia Porvoon- ja Loviisan seudulle ja myös esim. Kotkaan, Haminaan, Helsinkiin, Hämeenlinnaan jne. Suunnittelemme myös ohjelmia ryhmille mm. Viroon, Baltiaan, Ruotsiin ja Ahvenanmaalle. Välitämme Tallink Siljan, Viking Linen sekä Eckerö Linen laivamatkoja.Tutustu valikoimaamme ja pyydä tarjous ryhmällesi.

Porvoo Tours Oy on Kilpailu- ja kuluttajavirastossa rekisteröity matkanjärjestäjä KKV 9097/08/Mj ja Suomen matkatoimistoalan liiton (SMAL) jäsen. Olemme erikoistuneet ryhmien palvelemiseen. Toimistomme tietää "kaiken" Porvoon seudusta ja Itä-Uudenmaan kohteista. Porvoo Toursin työ matkailun hyväksi Itä-Uudellamaalla on palkittu monesti vuosien varrella. Maakunnan matkailun laadun kohottamiseksi panostetaan mm. valtakunnalliseen matkailun laatuohjelmaan Laatutonniin.

Toimintatapamme

Haluamme tarjota parasta mahdollista palvelua ja parhaita mahdollisia ohjelmia asiakkaillemme. Olemme suunnitelleet valmiita ohjelmaehdotuksia ryhmille Itä-Uudenmaan kohteisiin. Ohjelmaehdotuksia löydät toisaalla kotisivuillamme ja niistä on myös painettu suomenkielinen esite, jonka voi ladata kotisivultamme tai tilata postitse. Koululaisryhmille on suunniteltu ihan omia paketteja.

Olemme keränneet tietoja kokous- ja ohjelmapalveluista Itä-Uudellamaalla ja niistä haluamme mielellämme räätälöidä juuri teille sopivia kokonaisuuksia. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Opastuspalvelut

Porvoon, Loviisan ja Sipoon matkailuoppaiden välitys on Porvoo Toursin perustoimintoja. Oppaat ovat Suomen Opasliitto ry:n auktorisoimia matkailuoppaita ja ovat Porvoon Matkailuoppaat ry:n ja myös Itä-Uudenmaan Oppaat ry:n jäseniä. Katso kohta Opastukset.