ELÄMYKSET PORVOO

Anu Tuomaala ikimetsä jooga

Rentoutuminen on avain luovuuteen, luovuus on avain oivalluksiin. Ikimetsän jooga yhdistää metsän vaikutukset tuhansia vuosia vanhaan joogaperinteeseen. Avaamme kehoa lempeästi helpoilla hathajoogaliikkeillä, jotka harmonisoivat kehoa ja mieltä. Teemme jooga-asanoita seisten, istuen ja maaten. Lopuksi rentoudumme metsän sylissä. Ikimetsän joogan toteutus on mahdollista huhtikuusta lokakuuhun.
  • kesto 60 - 90 minuuttia
  • max 25 hlöä
  • Ikimetsän jooga huhtikuu - lokakuu, Ikimetsän rentoutus ympäri vuoden

ELÄMYKSET MUUT

Kirkkoveneily Burn out city

Burn Out City

Burn Out City tarjoaa unohtumattomia aktiviteettejä, ohjelmia ja elämyksiä yrityksille ja ryhmille sekä purjehdusopetusta lapsille ja aikuisille. Burn Out City järjestää aktiviteettejä kaikkina vuodenaikoina. Heillä on suuri määrä valmiita ohjelmia, mutta järjestävät myös iloisin mielin räätälöityjä ohjelmakokonaisuuksia juuri teidän tarpeeksenne. Kesäisin suosittuja aktiviteettejä ovat: purjehdusregatta, RIB veneily, frisbeegolf/ultimate turnaus. Talvisin he järjestävät moottorikelkkasafareja Sipoossa.

South Coast Fishing Adventures

South Coast Fishing Adventures tarjoaa laadukkaita kalastuselämyksiä etelärannikolla. Kalusto on avomerikelpoista ja katsastettu sen mukaisesti. Veneen kipparilla on vuokraveneenkuljettajan pätevyys sekä matkailualan turvallisuuspassi. Tilauksesta järjestyy myös veneretkiä ulkosaariston karuun, mutta kauniiseen luontoon.
  • merialueet Loviisan, Porvoon, Sipoon ja Helsingin edustalla
  • osallistujamäärä 2 - 40 hlöä
  • kesto 2 - 8 tuntia

Sirkka Experience

Sirkka Experience järjestää perheille ja ryhmille sopivat melontaretket Porvoonjoella, lumikenkäseikkailut Porvoossa ja Sipoonkorven kansallispuistossa, hiihto- ja lumikenkäretket Valkmusan kansallispuistossa sekä valokuvausretket Porvoossa. Vuokraamme myös välineet omatoimiretkille: kanootit ja kajakit melontaretkille sekä lumikengät ja metsäsukset talven seikkailuihin. Mehiläistarhojemme hunajaa voitte ostaa kotiin, tuliaisiksi tai vaikkapa liikelahjaksi.

Go Experience

Go Experience on ajan hermolla oleva elämystuotantoalan yritys. Tuotamme yritystilaisuudet tinkimättömällä ammattitaidolla, hyvässä hengessä. Ohjelmistomme sisältö ja laatu ovat ensiluokkaisia. Meille palaat uudestaan. Valmiit ohjelmapaketit on ryhmitelty teemoittain. Meiltä löytyy jokaiselle jotakin, aidosti. Kaikille ohjelmapaketeille on yhteistä osallistujien aktivoiminen. Joustavat palvelupakettimme mahdollistavat tapahtumien suunnittelun yrityksesi näköiseksi ja tilanteeseen sopivaksi.

Kikkapakka

Olemme ohjelmapalveluyritys, joka toimii pääkaupunkiseudulla Nuuksion metsistä aina Porvoon saaristomaisemiin asti. Vuonna 1999 perustetun yrityksen reipas ja nuorekas opastiimi palvelee teitä Etelä-Suomen monissa kokous- ja tapahtumapaikoissa. Me saamme ihmiset hymyilemään ja rentoutumaan!