UPPLEVELSER BORGÅ

Timmerbacka på Emsalö

Timmerbacka är en trivsam mötes- och festplats för mindre grupper. Här kan ni hålla möte i lugn och ro, och på beställning värmer vi vår strandbastu. Matservering och festarrangemang på beställning. Vi rekommenderar våra skärgårds- och fisketurer samt vårt sälsafari.
 • öppet på beställning året om
 • mötesutrymme 2-12 personer
 • matservering 2-30 personer
 • inkvartering 4-5 personer
 • bastu

Anu Tuomaala urskogsyoga

Avslappning är nyckeln till kreativitet, kreativitet är nyckeln till insikter. Urskogsyogan förenar skogens inverkan med den tusentals år gamla yogatraditionen. Vi öppnar kroppen skonsamt med enkla hathayogarörelser som harmoniserar kroppen och sinnet. Vi utför yoga-asanan stående, sittande och liggande. Till sist slappnar vi av i skogens famn. Urskogsyogan kan ordnas från april till oktober.
 • längd 60 - 90 minuter
 • max 25 personer
 • april - oktober, Urskogsavkoppling året om

UPPLEVELSER ÖVRIGT

Kirkkoveneily Burn out city

Burn Out City

Burn Out City erbjuder oförglömliga aktiviteter, program och upplevelser för företag och grupper, samt undervisning i segling för barn och vuxna. Burn Out City ordnar aktiviteter under alla årstider. Vi har en stor mängd färdiga program, men ordnar även gärna skräddarsydda programhelheter enligt era önskemål. Under sommarsäsongen är våra populäraste aktiviteter: segelregatta, RIB båtfärd, frisbeegolf/ultimate turnering. Under vintersäsongen ordnar vi snöskotersafari i Sibbo.

South Coast Fishing Adventures

South Coast Fishing Adventures erbjuder högklassiga fiskeupplevelser längs sydkusten. Skepparna är kunniga och har den utbildning som krävs. På beställning ordnar vi även båtfärder till yttre skärgårdens karga men vackra natur.
 • Havsområden vid Lovisa, Borgå och Helsingfors
 • deltagarmängd 2 - 40 personer
 • längd 2 - 8 timmar

Sirkka Experience

Sirkka Experience ordnar för familjer och grupper kajakpaddling på Borgå å, snöskoäventyr i Borgå och Sibbo storskogs National Park, skid- och snöskoutfärder i Valkmusa National Park och fotograferingsresor i Borgå. Vi hyr också utrustning: kanoter och kajaker för kanotturer, samt snöskor och skidor för vinterupplevelser. Du kan köpa honung från vår egen bigård, som gåva eller som en företagspresent.

Go Experience

Go Experience erbjuder upplevelser för företagsgrupper. Våra program och vår kvalitet är av högsta klass. Till oss återvänder kunderna gärna. De färdiga programpaketen är grupperade enligt olika teman. Hos oss hittar du något för alla, garanterat. Gemensamt för alla programpaket är aktiverandet av deltagarna. Våra flexibla tjänster möjliggör program anpassade för just ert företag och er tillställning.

Kikkapakka

Kikkapakka är ett företag som erbjuder programtjänster i huvudstadsregionen, ända från skogarna i Noux till Borgå skärgård. Företaget grundades år 1999 och dess kompetenta och ungdomliga guideteam betjänar er på de många mötes- och evenemangplatserna i Södra-Finland. Vi får folk att le och slappna av!