PORVOO TOURS

Porvoo Tours är en i Konkurrens- och konsumentverket registrerad resebyrå KKV 9097/08/Mj och researrangör, samt medlem i Resebyråbranschens förbund i Finland (SMAL). Vi har specialiserat oss på att betjäna grupper i Borgånejden, Nyland, Kotka, Fredrikshamn, Helsingfors, Tavastehus m.m. Vi planerar även resor i hemlandet samt till Estland, de baltiska länderna, Sverige och Åland. Bekanta dig med vårt rese/paketsortiment och be om offert!

Vårt långsiktiga jobb inom turismnäringen i Östra Nyland har premierats flera gånger under årens lopp.

Vårt sätt att jobba

Vi vill erbjuda våra kunder den bästa möjliga servicen och de bästa programmen. Vi har planerat färdiga resepaket som kan bokas som sådana eller fungera som förslag och skräddarsys. Du hittar dessa paket här på vår hemsida och även i vår egna broschyr (tyvärr endast på finska). Broschyren kan laddas ner från hemsidan eller så kan vi skicka den till dig per post.

För skolgrupper har vi gjort alldeles egna programpaket. Vi hjälper er gärna att planera och boka t.ex. utfärder till nöjesparker, djurparker, museum, lägerskolor, naturupplevelser mm.

Vi har samlat in information om utbudet av Konferens- och programservice i Östra Nyland. Vi skräddarsyr gärna ett program som passar just ert behov. Vi vill även betjäna de östnyländska grupperna som vill företa en resa i vårt land eller till de baltiska länderna. Ta kontakt så berättar vi mera! Vi säljer Tallink Siljas, Viking Lines och Eckerö Lines båtresor.

Guideservice

Porvoo Tours förmedlar turistguider i Borgå, Lovisa och Sibbo. Guiderna är medlemmar i Borgå turistguider rf samt Östra Nylands Guider rf och de är auktoriserade av Finlands Guideförbund rf.