Alkuun » Uutiset
UUSI ESITE 2021

Porvoo Toursin uusi esite on tullut. Sitä voi tilata kotiin tai lukea sähköisesti kotisivuillamme. Käy kurkkimassa sivuillamme Matkailuesitteet.

TIEDOTE!

Korona-pandemian vuoksi asiakaspalvelussamme työskentelee ma 30.3. lähtien vain yksi henkilö. Pyydämme teitä ottamaan yhteyttä ensisijaisesti sähköpostilla. Käyttäkää puhelinta vain, mikäli asianne on kiireellinen. Toimisto on avoinna  arkisin 9.00-16.00/porvootours@porvootours.fi/ puh 019 574 … »

Uudet esitteet 2020

Porvoo Toursin uudet esitteet ovat tulleet. Niitä voi tilata kotiin tai lukea sähköisesti kotisivuillamme. Käy kurkkimassa sivuillamme Matkailuesitteet.

Iloista pääsiäistä

Toimistomme on kiinni 19.-22.4. Tiistaina 23.4. olemme taas takaisin toimistolla. Toivotamme kaikille oikein Hyvää Pääsiäistä!

Nukketeatteri Ofelian kesänukketeatteriesitys

Nukketeatteri Ofelian kesänukketeatteriesitys Tyttö, joka ei tiennyt nimeään. Kesänukketeatteri Vanhassa Porvoossa, Holmin talon takapihalla olevassa tavara-aitassa. Liput: Kesän esityksiin myy lippuja Porvoon kulttuuripalvelut. Liput 3€. Lippuvaraukset Galleria Vanha Kappalaisentalo, p. … »