Ryhmämatka Riikaan, 4 päivää

Ensimmäisenä päivänä lähdemme laivalla aamulla Helsingistä kohti Tallinnaa. Oppaamme nousee bussimme kyytiin Tallinnassa ja on meidän mukana koko matkan ajan.

Jatkamme matkaa kohti Riikaa. Matkalla lounas/kahvitauko. Illansuussa saavumme Riikaan ja majoitumme viihtyisässä ja hyvätasoisessa hotellissa Riian keskustassa. Yhteinen päivällinen.

Riiassa on yli 600 000 asukasta, joten se on Baltian maiden suurin kaupunki.

Toisena päivänä tutustumme Riian vanhaan kaupunkiin, joka kuuluu UNESCOn maailmanperintöluetteloon. Riian vanhassa kaupungissa on merkittävä määrä arkkitehtonisia muistomerkkejä, jotka edustavat eri arkkitehtuurisuuntauksia romantiikasta gotiikkaan ja barokkiin. Lounaan jälkeen jatkamme merenrantakaupunki Jurmalaan, joka on tunnettu luonnonvaroistaan - parantavasta mudasta, kivennäisvesistä ja mäntymetsästä. Yhteinen illallinen Riian vanhassa kaupungissa.

Kolmantena päivänä tutustumiskohteemme on Rundālen linna, jota kutsutaan myös Baltian Versaillesiksi. Rundālen linna on arkkitehti Francesco Rastrellin, joka myös suunnitteli Pietarin Eremitaasin, upeaksi remontoitu barokki- ja rokokootyylien mestariteos. Lounas päivän aikana. Iltapäivällä palaamme hotelliin. Yhteinen illallinen.

Neljäntenä päivänä lähdemme aamiaisen jälkeen takaisin kohti Tallinnaa. Oppaamme toivottaa meille hyvää kotimatkaa ja illalla palaamme Helsinkiin laivalla.

Pyydä tarjous!

 

Pyydä tarjous

  Yhteystietosi

   

  Tietoja ryhmämatkasta

  Kaupunki
  PorvooLoviisaSipoo

  Opastus

  Ruokailu

  Kahvitus
  KylläEi

  Yöpyminen
  KylläEi