Ruuanlaittokurssit pienryhmille

Porvoon Huvilat järjestää ruuanlaittokursseja yhteistyössä Nordic Taste Trail Ab:n kanssa. Ruoanlaitto tapahtuu huviloillamme joko ulkoilmassa, missä grillit ja avotuli käytössä tai vaihtoehtoisesti sisätiloissa (Villa Eriksberg Kråkössä tai Villa Nyåker Gäddragissa).

Kaikille hyvän ruoan ystäville suunnatuilla ruuanlaittokursseilla opitaan kokkaamisen perustekniikoista rennossa ilmapiirissä, ryhmissä kokkaillen. Ruokaa valmistetaan huumorilla huipputason keittiömestarimme Mark Kumlinin johdolla. Jokainen onnistuu tällä kurssilla.

Keittiömestari käy menun ja reseptit läpi yhdessä ryhmän kanssa ja jakaa osallistujat pienryhmiin. Jokainen ryhmä vastaa yhdestä ruoka-lajista.

Ruokien valmistuttua ruokailu tapahtuu huviloiden tiloissa joko sisällä tai huviloiden katetuilla ja lasitetuilla terasseilla. Kukin ryhmä loihtii hienot ja maittavat annokset keittiömestarin avulla ja tarjoilee niitä muille.

Ruuanvalmistuskurssit sopivat erinomaisesti ohjelmaksi syntymäpäiväjuhliin, Tyhy-päiville tai kokousten keventäjäksi, ystävä- ja polttariryhmille tai erityisruokavalioita noudattavien opetuskurssiksi.

Ryhmäkoko alkaen 8 henkilöä. Kesäkursseilla isotkin ryhmät mahdollisia.

 

Hinta 2021:

Kesto 4 h (esim. klo 10–14 tai klo 17–21), alkaen 170 €/henkilö. Hinta on laskettu vähintään 8 hengen ryhmälle.
Hintaan sisältyy:
ruuanlaittokurssi - 3 eri ruokalajia (alku-pää-jälkiruoka) sekä yhteisruokailu, tilavuokra 4 tuntia, alv.

Kesto 10 h alkaen 260 €/henkilö. Hinta on laskettu vähintään 8 hengen ryhmälle.
Hintaan sisältyy:
esim. klo 9.00 tulokahvi + suolainen kahvileipä, klo 9-12 kokoustila varusteineen kahvi + makea välipala, tauko ja ulkoilu klo 12.30 – 16 ruuanlaittokurssi - 3 eri ruokalajia (alku-pää-jälkiruoka) sekä yhteisruokailu klo 16–19 illanvietto, saunominen ja paljuilu, alv.

Ryhmäkoko:
8-20 henkilöä

Kieli:
suomi, ruotsi, englanti

Toteutus:
Ympäri vuoden

Muuta:
Jokainen kurssi räätälöidään ryhmän toivomusten mukaan. Kurssin kesto n. 4 h, kokouspaketin kera 4-10 h tai sopimuksen mukaan. Mahdollisuus tuoda omat viinit (keittiömestari voi suositella viinit menuun mukaan). Muistoksi omia illalliskutsujaan varten osallistujat saavat mukaansa kurssin reseptit. Huvilat ovat savuttomia ja eläimettömiä. Erillismaksuista tiloissa voi yöpyä ja jatkaa kokousta seuraavana päivänä. Alkoholijuomat asiakas tuo halutessaan suljettuun tilaisuuteen itse. Iltaohjelmaksi voimme järjestää vierailukäynnin paikalliseen olutpanimoon.

 

Lähetä kysely