Rauhallinen Maliyoga

Vanhan Porvoon tunnelmallisella joogastudiolla MaliYogassa on mahdollisuus rentoutua yin joogan ja äänimaljarentoutuksen merkeissä. Tämä paketti sopii yrityksille loistavasti vaikka kokous- tai TyHy-päivän päätteeksi. Yin joogaohjaaja, Soundful Yin ® joogaohjaaja, äänimaljahoitaja ja sointukylpyohjaaja Malina Pursiainen huolehtii osallistujista. Tämä sopii myös ensikertalaisille eli aiempaa kokemusta ei tarvita. 

Ohjelma alkaa lyhyellä luennolla ja 20 min ohjatulla meditaatiolla. Meditaation aikana rauhoitamme mielen mielikuvamatkan avulla. Tämän jälkeen ohjelmassa on 60 min mittainen Yin joogatunti. Yin-jooga on rauhallista, rentouttavaa ja passiivista joogaa. Yhdessä asennossa ollaan keskimäärin 3-5 minuuttia. Yin-joogassa asanoita tuetaan blokkien ja bolsterin avulla. Kaikki tarvikkeet löytyvät joogastudiolta. Joogamattoina on ylelliset ja lämpimät merinovillamatot. Joogaan pukeudutaan lämpimiin ja joustaviin vaatteisiin, villasukat kannattaa ottaa mukaan. Asanoiden aikana Malina soittaa tiibetiläisiä äänimaljoja. 

Joogan jälkeen seuraa 30 min mittainen äänimaljarentoutus eli sointukylpy. Siinä maataan tai istutaan merinovillamaton päällä (tai tuolilla) viltin alla ja nautitaan ihanien äänimaljojen ja muiden soittimien kauniista äänimaailmasta. Sointukylpy on syvärentoutusmatka. 

Rentoutumisen jälkeen istutaan ison pöydän ääreen ja nautitaan kupit teetä.

 

Hinta:
520 € (max. 10 henk.)

Hintaan sisältyy:
Ohjaus, joogamattojen, vilttien ja tarvikkeiden vuokra, teehetki, alv

Kesto:
2 h

Toteutus:
Ohjelma voidaan toteuttaa ympäri vuoden

Kieli:
Suomi, englanti

Muuta:
Ovet aukeavat 15 min ennen tilaisuuden alkua

Lähetä kysely