Lugn Maliyoga

MaliYoga är en stämningsfull yogastudio i Gamla Borgå, var du kan koppla av med Yin-yoga och sound bowl-avslappning. Detta program är en bra avslutning på en mötes- eller Tyhy-dag. Yinyogainstruktör, Soundful Yin ® yogainstruktör, sound bowl terapeut och ackordbadinstruktör Malina Pursiainen tar väl hand om deltagarna. Programmet är även lämpligt för nybörjare, så ingen tidigare erfarenhet behövs.

Programmet inleds med en kort föreläsning och en 20 minuters guidad meditation. Under meditation lugnar vi sinnet med hjälp av en fantasiresa. Efter detta har vi en 60-minuters Yin-yogaklass. Yin yoga är lugn, avslappnande och passiv yoga. I genomsnitt spenderar vi 3-5 minuter i en position. I Yin yoga stöds asanas av block och bolster. Alla redskap finns i yogastudion. Yogamattorna är lyxiga och varma merinoullsmattor. Klä på dig varma och lösa kläder för yogan, yllestrumpor bör tas med. Under asanas spelar Malina tibetanska ljudskålar.

Yoga följs av en 30-minuters ljudskålsavslappning, det vill säga ett ackordbad. I den lägger du dig eller sätter dig på en matta av merinoull (eller på en stol) under en filt och njuter av den vackra ljudvärlden av underbara klangskålar och andra instrument. Ett ackordbad är en resa av djup avslappning.

Efter att ha kopplat av sätter vi oss ner och njuter av en kopp te.

Pris:
520 € (max. 10 personer)

I priset ingår:
Instruktion, hyra av yogamattor, filtar och tillbehör, tetid och moms

Tid:
2 h

Förverkligas:
Programmet kan genomföras året runt

Språk:
Finska och engelska

Annat:
Dörrarna öppnas 15 minuter innan programmet börjar

Skicka förfrågan