Matlagningskurser för smågrupper

Porvoon Huvilat ordnar matlagningskurser från och med våren 2021 i samarbete med Nordic Taste Trail Ab. Matlagningskurserna hålls i någon av våra villor, utomhus med grill eller öppen eld eller inomhus. (Villa Eriksberg/Kråkö eller Villa Nyåker/Gäddrag.)

Kursen är riktad till alla vänner av god mat, vi lär oss grundtekniker inom matlagning i en avslappnad miljö där vi lagar mat i grupper. Maten görs med glimten i ögat under ledning av vår köksmästare Mark Kumlin. Alla lyckas på denna kurs!

Köksmästaren går igenom menyn och recepten tillsammans med gruppen och delar in deltagarna i mindre grupper. Varje grupp ansvarar för en maträtt. Ingen lämnas i sticket!

När maten är färdig äter vi tillsammans inne i någon av villorna eller utomhus på någon av villornas möblerade och inglasade terrasser. Med hjälp av köksmästaren skapar varje grupp fina och smakfulla portioner som sedan serveras till alla.

Matlagningskurserna passar utmärkt som program på födelsedagsfester, företagens tyhy-dagar eller för att lätta upp stämningen på möten. Kurserna passar också om du vill göra något tillsammans med dina vänner eller som program på en möhippa/svensexa eller som en inlärningskurs för att följa en viss diet.

Kurserna ordnas för 8 personer eller fler, sommartid går det också bra med större grupper.

Gruppstorlek:
8-20 personer

Språk:
finska, svenska, engelska

Förverkligas:
Året om

Pris:
Be om offert.

Övrigt:
Varje kurs skräddarsys enligt kundens önskemål. Kursens längd är ca 4 timmar, tillsammans med ett mötespaket ca 4-10 timmar eller enligt överenskommelse. Eget vin kan tas med, köksmästaren kan rekommendera viner som passar ihop med menyn. Som minne och för egna middagsträffar får varje deltagare med sig hem recepten på de rätter som tillrätts under kvällen. Våra villor är rökfria och inga djur är tillåtna.

För en extra kostnad går det även att övernatta i våra utrymmen och fortsätta mötet följande dag. För privat tillställning kan kunden själv ta med alkoholdrycker. Vi kan också som kvällsprogram ordna med besök på ett lokalt öl-bryggeri.

Skicka förfrågan