Meriteitse Porvooseen

Oy Strömma Finland Ab harjoittaa sightseeing- ja tilausristeilyliikennettä neljällä aluksella Helsingin saaristossa ja sightseeing-liikennettä viidellä kaksikerrosbussilla Helsingissä. Tilausristeilyjä Helsingistä Porvooseen yhdistäen ihanan merimatkan ja Porvoon historian ja kulttuurin.

Leppoisan saaristomeren ja kauniiden maisemien luoma tunnelma on takuuvarma onnistuneille juhlille, yritystilaisuuksille ja virkistysretkille. Kysy lisää, niin suunnitellaan teille yhdessä onnistunut tilaisuus!

 

Päivä Porvoossa!
Tällä matkalla tutustumme mielenkiintoiseen Porvooseen. Lähdemme laivalla Helsingin Kauppatorilta kohti Porvoota. Laivamatkan aikana nautitaan maukkaasta lounaasta. Porvoo-opas on meitä vastassa Porvoon Tykkilaiturilla. Hän vie meidät kävelykierrokselle vanhaan kaupunkiin ja tutustutaan Vanhan Porvoon mielenkiintoiseen historiaan, keskiaikaisesta kirkosta valtiopäiväaikaisiin rakennuksiin. Katuja ja kujia kävellen kuullaan myös tarinoita kaupungissa asuneista ja vierailleista mielteenkiintoisista henkilöistä. Opastuksen jälkeen on varattu myös vapaata aikaa tutustua vanhaan kaupunkiin. Iltapäiväkahvit nautitaan tunnelmallisessa Tee- ja kahvihuone Helmessä Vanhan Porvoon sydämessä. Kahvittelun jälkeen paluukuljetus Helsinkiin tilausajobussilla.

 

Hinta:
Pyydä tarjous

Ryhmän koko:
Risteilyt 20-200 henkilöä

Sijainti:
Kotisatama Helsingin Kauppatori, tilauksesta Porvoo

 

 

Lähetä kysely