Burn Out City

Burn Out City tarjoaa unohtumattomia aktiviteettejä, ohjelmia ja elämyksiä yrityksille ja ryhmille sekä purjehdusopetusta lapsille ja aikuisille. Toimintaa on pääkaupunkiseudulla, sen saaristossa ja lähialueilla. Burn Out City järjestää aktiviteettejä kaikkina vuodenaikoina. Heillä on suuri määrä valmiita ohjelmia, mutta järjestävät myös iloisin mielin räätälöityjä ohjelmakokonaisuuksia juuri teidän tarpeisiin. Kesäisin suosittuja aktiviteettejä ovat: purjehdus regatta, RIB veneily, frisbeegolf/ultimate turnaus. Talvisin he järjestävät moottorikelkkasafareja Sipoossa, ainoastaan 25 minuutin ajomatkan päästä Helsingin keskustasta.

Ohjelmat:

Frisbeegolf kilpailu lumikengillä tai ilman

Rento frisbeegolf-kisa ammattilaisen ohjauksessa. Tapahtuman aluksi ohjaajamme hiovat jokaisen osallistujan frisbeen heittotekniikat kisakuntoon. Harjoitussession jälkeen pelaamme frisbeegolf-kisan!

Hinta:
pyydä tarjous

Kesto:
noin 2 h

 

Jäänveistoskilpailu

Jäänveistos on rento ja hauska aktiviteetti joka toteutetaan leikkimielisenä kilpailuna. Ryhmä jaetaan pienempiin joukkueisiin. Joukkueille annetaan noin 50 kg painava jäälohkare mistä he veistävät oman taideteoksen ammattiveistäjän johdolla ja opastuksella.

Hinta:
pyydä tarjous

kesto:
noin 1,5 h

 

Curling turnaus

Curling on hauska aktiviteetti jossa kaikki voi olla mukana. Ammattivalmentajan johdolla joukkueet pääsevät nopeasti mukaan pelin tahtiin.

Hinta:
pyydä tarjous

Kesto:
noin 2 h

 

Pöytäjääkiekkoturnaus

Koko Suomen kansan tuntema Stiga pöytäjääkiekko on hauska hienomotorinen taitolaji jossa yhdistyvät hyökkäyksen ja puolustuksen taktiset kuviot, nopeus ja hermot.

Hinta:
pyydä tarjous

Kesto:
noin 1 h

 

Kelkkasafari saaristomaisemissa

Vaatteidenvaihdon jälkeen ajo-opetusta, käydään turvallisuusasiat ja kelkan hallintaan liittyvät seikat läpi ennen lähtöä talvisiin saaristomaisemiin. Ajettava reitti ja vaativuustaso valitaan ryhmän ajokokemuksen mukaan ja lähtökohta on se, että pitää olla kivaa kaikille.

Hinta:
pyydä tarjous

Kesto:
noin 2 h

 

RIB saaristosafari Porvoo - Helsinki

Isolla RIB-veneellämme suurempikin seurue voi nauttia saaristosta ja sen luonnosta, tai tyydyttää vauhdinnälkäänsä avomerellä.

Hinta:
pyydä tarjous

Kesto:
noin 2 h

 

Opastettu souturetki kirkkoveneellä sisäsaariston reittejä pitkin

Tarkka reitti suunnitellaan kelien mukaan ja voidaan myös ennen lähtöä yhdessä suunnitella/miettiä jos on toivomuksia mihin reitti suuntautuu, nähtävyyksiä,  jne.

Ennen retkelle lähtöä rannassa lyhyt soututekniikan oppitunti ja vähän harjoittelua. Retken aikana mahdollisuus rantautua johonkin saareen evästauolle. Jos useita veneitä käytössä voimme myös järjestää jonkun leikkimielisen kilpailun lopussa.

Päivän ohjelmaan on mahdollista liittää lounas/illallinen ja/tai kokous Brändö Seglaren klubiravintolassa Kulosaaressa.

Hinta:
pyydä tarjous

Kesto:
noin 2 h

 

Lisäksi:

Kaikki Burn Out Cityn ohjelmat sisältävät tarvittavat välineet, ulkoasut sekä ammattitaitoiset kielitaitoiset oppaat.

Lähetä kysely