Burn Out City

Burn Out City erbjuder oförglömliga aktiviteter och program för företag och grupper samt seglingsskolor för barn och vuxna. Verksamheten sker i huvudstadsregionen och dess skärgård med omnejd. Populära aktiviteter under sommarmånaderna är företagssegling, RIB-safari och frisbeegolf/ultimate-turnering. Under vinterhalvåret sker en hel del av aktiviteterna i Sibbo skärgård. Burn Out City arrangerar aktivitetshelheter under alla årstider.

 

Frisbeegolf tävling med eller utan snöskor
Med vår professionella frisbeespelares hjälp finner ni lätt den kastteknik som passar er bäst. Aktiviteten kan utföras såväl sommar som vintertid. Mörkret är inte heller ett hinder för denna aktivitet då vi använder lampor för att belysa korgar och discar.

Pris:
Be om offert

Längd:
Cirka 2 timmar

 

Isskulpturering
Isskulpturering är en rolig aktivitet där vi i grupper på 2-4 personer tävlar om vilket lag som gör det finaste konstverket. Programmet kan göras såväl sommar som vintertid.

Pris:
Be om offert

Längd:
Cirka 1,5 timme

 

Curling turnering
Curling är en rolig aktivitet där alla kan vara med. Med hjälp av vår curlingtränare hittar vi snabbt rätt teknik och det spännande spelet är i full gång!

Pris:
Be om offert

Längd:
Cirka 2 timmar

 

Bordshockey turnering
Bordshockey turnering är ett inomhusprogram där taktik och finmotorik i fingrarna kommer på spel. Ett roligt program för större grupper.

Pris:
Be om offert

Längd:
Cirka 1 timme

 

Kälksafari i skärgården
Skärgården under vintern är en fantastisk upplevelse. Vi får uppleva skärgården på snöskoter. Vi kör genom den vackra skärgården till en ö i den yttre skärgården. Vid lägerelden njuter vi av en kopp kaffe och grillar korv medan vår guide berättar otroliga historier.

Pris:
Be om offert

Längd:
Cirka 2 timmar

 

RIB safari Borgå-Helsingfors
Med vår stora RIB båt får vi uppleva skärgården på ett annorlunda sätt. En RIB färd från Borgå till Helsingfors med en avstickare till Söderskärs fyr är alltid en rolig upplevelse som ger minnen för livet.

Pris:
Be om offert

Längd:
Cirka 2 timmar

 

Alla Burn Out Citys aktiviteter innehåller all utrustning som behövs samt professionella guider.

Skicka en förfrågan