Sjövägen till Borgå

Oy Strömma Helsinki Ab ordnar sightseeing- och beställningskryssningar i Helsingfors skärgård samt sightseeing med buss i Helsingfors. Under en beställningskryssning från Helsingfors till Borgå får du uppleva både en härlig skärgårdsupplevelse samt Borgås historia och kultur.

Den lugna skärgården med sin vackra omgivning skapar en känsla som garanterar att festen, företagstillställningen eller utfärden blir lyckad! Fråga mer om våra beställningskryssningar från Helsingfors till Borgå, så planerar vi en lyckad tillställning tillsammans!

Dagsresa till Borgå

Under resan bekantar vi oss med Borgås historia. Båten startar från Salutorget i Helsingfors mot Borgå. Under båtresan avnjuter vi en god lunch. En Borgå-guide möter oss vid Kanonbryggan. Under promenadguidningen bekantar vi oss med den gamla stadens historia, allt från den medeltida Domkyrkan till byggnader från lantdagstiden. Vi vandrar längs gator och trånga gränder och får höra om intressanta personer som bott i och besökt staden. Efter guidningen har vi fritid att bekanta oss med Gamla Borgås utbud. Vi dricker eftermiddagskaffe på Tee-ja kahvihuone Helmi i gamla stan. Efter kaffet åker vi tillbaka till Helsingfors med charterbuss.

 

Pris:
Be om offert

Gruppstorlek:
Kryssningar för 20-200 personers grupper

Övrigt:
Avgångshamn Helsingfors Salutorget, på beställning även Borgå

 

Skicka en förfrågan