Keisarit ja me

Porvoolla on ollut jo keskiajalta lähtien kiehtova paikkansa Suomen historiassa, kun kaupungissamme ovat vierailleet niin Ruotsin vallan ajan kuninkaat kuin Venäjän keisarit autonomian aikana. Kävelykierroksella vanhassa kaupungissa kuulemme mm. Kustaa III:n värikkäästä seurueesta ja Aleksanteri I:n keisarillisista lupauksista.

Nautimme maukkaan lounaan viihtyisässä ravintolassa jonka jälkeen vierailemme ”Porvoon linnassa”. Vuonna 1760 rakennettu historiaa uhkuva Porvoon ensimmäinen kivitalo antaa pienryhmille ainutlaatuisen historiallisen elämyksen. Nautimme lasillisen kuohuvaa kuunnellessamme esitystä. Historiaa esitellään Ruotsin kuninkaiden, Venäjän Tsaarin Aleksanterin I ja Rockin kuninkaan Remun hengessä.

Vierailun jälkeen meillä on aikaa tutustua vanhan kaupungin liikkeisiin ja päivän päätteeksi nautimme iltapäiväkahvit Tee- ja Kahvihuone Helmen Salongissa.

Hinta 2022:
Alkaen 59 €/henkilö. Hinta on laskettu vähintään 20 hengen ryhmälle.
Alkaen 61 €/henkilö. Hinta on laskettu vähintään 15 hengen ryhmälle.
Alkaen 66 €/henkilö. Hinta on laskettu vähintään 10 hengen ryhmälle.

Hintaan sisältyy:
Porvoo-oppaan palvelut 1,5 tunnin ajan, lounas, sisäänpääsy ja esittely "Porvoon linnaan", lasillinen kuohuvaa "Porvoon linnassa", iltapäiväkahvi ja makea kahvileipä Tee- ja Kahvihuone Helmen Salongissa ja alv.

Ryhmäkoko:
Maksimi 20 henkilöä/vierailu "Porvoon linnassa"

Kesto:
Noin 6,5 tuntia

Toteutus:
Ympäri vuoden, ma-la

Pyydä tarjous

  Yhteystietosi

   

  Tietoja ryhmämatkasta

  Kaupunki
  PorvooLoviisaSipoo

  Opastus

  Ruokailu

  Kahvitus
  KylläEi

  Yöpyminen
  KylläEi