Keisarit ja me

Porvoolla on ollut jo keskiajalta lähtien kiehtova paikkansa Suomen historiassa, kun kaupungissamme ovat vierailleet niin Ruotsin vallan ajan kuninkaat kuin Venäjän keisarit autonomian aikana. Kävelykierroksella vanhassa kaupungissa kuulemme mm. Kustaa III:n värikkäästä seurueesta ja Aleksanteri I:n keisarillisista lupauksista.

Nautimme maukkaan lounaan viihtyisässä ravintolassa jonka jälkeen vierailemme ”Porvoon linnassa”. Vuonna 1760 rakennettu historiaa uhkuva Porvoon ensimmäinen kivitalo antaa pienryhmille ainutlaatuisen historiallisen elämyksen. Nautimme lasillisen kuohuvaa ja suolaisen sekä makean pikkupurtavan kuunnellessamme esitystä. Historiaa esitellään Ruotsin kuninkaiden, Venäjän Tsaarin Aleksanterin I ja Rockin kuninkaan Remun hengessä.

Vierailun jälkeen meillä on aikaa tutustua vanhan kaupungin liikkeisiin ja päivän päätteeksi nautimme iltapäiväkahvit Tee- ja kahvihuone Helmessä.

Hinta 2020:  
alkaen 56 €/henkilö (hinta on laskettu 20 hengen ryhmälle). Porvoon Linna-vierailuun maks 15 hlöä kerralla.

Hintaan sisältyy:
Porvoo-oppaan palvelut 1,5 tunnin ajan, lounas, sisäänpääsy "Porvoon linnaan", lasillinen kuohuvaa ja suolainen tai makea pikkupurtava "Porvoon linnassa", kahvitus Tee- ja kahvihuone Helmessä ja alv.

Kesto:
noin 6,5 tuntia

Toteutus:
ma-la ympäri vuoden

Pyydä tarjous

Yhteystietosi

 

Tietoja ryhmämatkasta

Kaupunki
PorvooLoviisaSipoo

Opastus

Ruokailu

Kahvitus
KylläEi

Yöpyminen
KylläEi