Itä- Saksan olympiakarsinnat

Globaalin maailman avautuessa Itä-Saksa saa ottaa kilpailijoita myös rajojensa ulkopuolelta. Nyt päävalmentaja Klaus kiertää ympäri Suomea etsien uusia kykyjä olympiajoukkueseensa ja on saanut vihiä, että teidän joukossanne on lupaavaa potentiaalia.

Ohjelma koostuu erilaisista lajeista, jotka räätälöidään toiveiden ja tilaisuuden hengen mukaisesti. Pienen verryttelyn jälkeen ryhmäänne testataan esimerkiksi Kuka douppaa –ongelmanratkaisutehtävällä, saapascurlingilla, tulevaisuuden olympialajit-pantomiimilla, notkeutta vaativalla vanneviestillä ja dopinghiihdolla.

Itä-Saksan Olympiakarsinnat on erinomainen ohjelmanumero esimerkiksi kokous,- koulutus- tai virkistyspäivän päätteeksi. Tehtävien aikana ei välttämättä hikoilla tai hengästytä, mutta naurulihakset joutuvat sitäkin suuremmalle koetukselle armottomien lajien parissa ja päävalmentajan tiukan asenteen edessä.

Päivän päätteeksi paras joukkue palkitaan ja lähetetään harjoitusleirille Itä-Saksaan, varmista siis paikkasi uudessa olympiajoukkueessa! Näissä kisoissa huumori, tyyli ja tiimityöskentely ratkaisevat.

Ohjelmasta on saatavilla myös laajempi kokonaisuus, jossa teemaa jatketaan Itä-Saksan iltamilla. Laajennetussa versiossa menestyksekästä päivää juhlitaan DDR-henkeen somistetuissa tiloissa palkintojenjaon, perinteikkäiden ohjelmanumeroiden ja herkullisen aterian siivittämänä. Näissä juhlissa testataan kilpailijoiden todellinen dopingkestävyys!

 

Hinta:
Pyydä tarjous

Ryhmän koko:
10 - 200 henkilöä

Kesto:
1,5 - 2 tuntia

Toteutus:
Ympäri vuoden

 

Lähetä kysely