Tiimimaalaus

Tiimimaalaus tarjoaa tilaisuuden päästä kokeilemaan oikeaa taiteilijaelämää. Tiimimaalaus on taidemaalausta ammattitaiteilijan opastuksella. 2-5 hengen ryhmissä työstetään yhteistä teosta suurelle maalauspohjalle, ennalta annetun tehtävänannon mukaan.

Työvälineinä ovat siveltimet ja vesiliukoiset akryylivärit, joiden lyhyt kuivumisaika mahdollistaa teoksen jatkamisen kerros kerrokselta. Tiimiläiset vaihtavat välillä paikkoja keskenään ja jatkavat siitä mihin toinen jäi. Yhdessä maalaaminen on rentoa ja luontevaa yhdessä oloa, hauskaa ja elämyksellistä tiimityötä/väri-iloittelua. Maalauksen aiheena voi olla esim. yrityksen arvot, firman tuleva tavoite, asetelma, työkaverit - aihe sovitaan etukäteen taiteilijan kanssa. Muistoksi päivästä saatte itse maalaamanne taulut.

Tämä ohjelma on mukava toteuttaa yhdessä työtovereitten kanssa jakaen näkemyksiä ja yhdessä luoden. Vaikka joukko jaetaan pienempiin ryhmiin, pääsee koko porukka yhdessä toteuttamaan ja nauttimaan kokemuksesta. Eikä naapuritiimin kankaalle maalaaminen ole missään nimessä kiellettyä.

Ohjelma voidaan järjestää ulkona hyvällä säällä.

Hinta:
Pyydä tarjous

Kesto:
1-2 tuntia, riippuen ryhmän aikataulusta

Toteutus:
Ympäri vuoden

Lähetä kysely