Esteetön Porvoo

Tämä retki soveltuu liikuntarajoitteisille ryhmille. Retkemme alkaa opastetulla vierailulla Noarkin pienoismallimaailmassa. Noark on ainutlaatuinen koko Suomessa ja siellä on nähtävissä pienoismalleja mm. Vanhasta Porvoosta, Viipurin linnasta, erilaisista kulkuneuvoista sekä fantasiamaailmasta. Matkamme jatkuu kohti Brunbergin tehtaanmyymälää, josta voi ostaa makeita tuliaisia.

Lounasta nautimme Ravintola Verstaassa Taidetehtaalla. Tutustumme myös kansallisrunoilija J.L. Runebergin kotiin ja teemme opastetun kiertoajelun, jonka aikana opas kertoo Porvoon historiasta sekä nykypäivästä. Iltapäivän päätteeksi on kahvihetki Haikon Kartanossa, jossa kuulemme myös kartanon historiikin.

 

Hinta 2020:
kesä-elokuussa alkaen 58 €/henkilö, sis. alv. Syys-toukokuussa alkaen 63 €/henkilö, sis alv. Hinta on laskettu vähintään 25 hengen ryhmälle.

Hintaan sisältyy:
sisäänpääsymaksu Noarkiin, päivän lounas, sisäänpääsymaksu + opastus Runebergin kodissa, Porvoo-oppaan palvelut 1,5 tunnin ajan, iltapäiväkahvit ja historiikki Haikon Kartanossa ja alv.

Kesto:
noin 7 tuntia

Toteutus:
touko-syyskuu ma-pe, muina aikoina ke-pe

 

Pyydä tarjous

Yhteystietosi

 

Tietoja ryhmämatkasta

Kaupunki
PorvooLoviisaSipoo

Opastus

Ruokailu

Kahvitus
KylläEi

Yöpyminen
KylläEi