Vaivaton kokouspäivä Porvoossa

Pidä tuottoisa kokous tunnelmallisessa Porvoossa!

Päivä alkaa, kun nykyaikainen ja ympäristöystävällinen bussimme noutaa meidät Helsingistä ja lähdemme kohti Porvoota. Bussikuljetus onnistuu myös muilta paikkakunnilta, pyydä tarjous.

Saavumme historialliseen Kulttuuritalo Grandiin Porvoon keskustassa, missä kokouksemme alkaa. Kodikkaassa kokoustilassa on tarjolla kahvia/teetä ja suolainen kahvileipä.

Samassa talossa toimii yksi Porvoon parhaista ravintoloista, tunnelmallinen ravintola Rafael´s Steakhouse! Täällä nautimme maukkaan lounaan, jonka jälkeen lähdemme opastetulle kävelykierrokselle idylliseen vanhaan Porvooseen. Opastuksen aikana tutustutaan Vanhan Porvoon monipuoliseen historiaan ja kuullaan tarinoita kaupungissa asuneista ja vierailleista mielenkiintoisista henkilöistä.

Opastuksen jälkeen nautimme iltapäiväkahvit viihtyisässä Tee- ja kahvihuone Helmessä vanhassa kaupungissa. Kahvittelun jälkeen palataan Kulttuuritalo Grandiin, missä kokous jatkuu. Kokouksen jälkeen bussikuljetus takaisin Helsinkiin.

 

Hinta 2020:
20 - 30 hengen ryhmä: Alkaen 74 €/henkilö sis. alv.
40 - 50 hengen ryhmä: Alkaen 57 €/henkilö sis. alv.
Pienemmät ja suuremmat ryhmät: kysy hintaa.

Hintaan sisältyy:
Bussikuljetus (Helsinki-Porvoo ja Porvoo-Helsinki) Kaj Forsblomin 30- tai 50-paikkaisella bussilla, kokoustila Kulttuuritalo Grandissa klo 9.00-16.00, kokoustekniikka, tulokahvi ja suolainen kahvileipä, lounas ravintola Rafael's Steakhousissa, iltapäiväkahvi ja makea kahvileipä Tee- ja kahvihuone Helmessä, yhden tai kahden suomenkielisen oppaan palvelut 1,5 tunnin ajan.

Toteutus:
Ma-pe. Vuoden ympäri.

Suunnittele kokous

  Yhteystietosi

   

  Kerro tilaisuudestasi

  Varustelu

  Majoitus

  Sauna

  Ruokailu

  A-oikeudet

  Tilat liikuntaesteisille