Merikaupunki Loviisa

Aloitamme ohjelman Loviisassa opastetulla kierroksella (opastuksen sisältö räätälöidään eri-ikäisille oppilaille sopivaksi). Tutustumme merikaupungin historiaan bussikierroksella keskustassa ja jatkamme Laivasillalle. Laivasillan alueella jalkaudumme ja kävelemme myös Suolatorin kautta Puutarhakadulle, jonka varrella on suuri määrä pikkuovia (Pikkuväen pikkuovien etsintä sopii hyvin ala-asteikäisille). Vierailemme Merenkulkumuseossa joka esittelee Loviisan merenkulkuhistoriaa laajasti. Yksi museon helmistä on höyrylaiva s/s Virgon salonki. Laivasillalla näemme myös suola-aitat, ankkurit, jatulintarhan ja Onni-hinaajan. Ehkä näemme myös Purjelaiva Österstjernanin joka on usein myös laiturissa.

Kierroksen jälkeen suuntaamme lounaalle esim. Ankkurituuleen Loviisassa. Lounaan jälkeen voimme kotimatkalla piipahtaa makeisostoksilla Brunbergin makeistehtaan myymälässä Porvoossa.

Hinta 2023:
24 €/oppilas. Hinta on laskettu vähintään 25 oppilaan ryhmälle.

Hintaan sisältyy:
Loviisa-oppaan palvelut 1½ tunnin ajan, lounas Ankkurituulessa, sisäänpääsymaksu Merenkulkumuseoon ja alv. Kaksi opettajaa/aikuista veloituksetta!

Kesto:
noin 2,5 tuntia (+ Brunberg)

Muuta:
touko-elokuu, ma-pe

Lähetä kysely