Itä-Uudenmaan helmet Porvoo & Loviisa

Aloitamme päivän Porvoossa opastetulla vierailulla J.L. Runebergin kodissa. Vierailun jälkeen kaupunki-opas vie meidät kiertoajelulle ja/tai kävelykierrokselle vanhaan kaupunkiin. Lounasta nautimme ravintola Hanna-Mariassa. Ostosaikaa on vanhassa kaupungissa. Matkamme jatkuu Haikon Kartanoon. Kartanossa nautimme iltapäiväkahvista ja kuulemme myös kartanon historiasta. Majoitumme Spa-hotellin mukaviin huoneisiin ja meillä on myös aikaa nauttia Spa-hotellin altaista sekä kuntosalista. Syömme päivällisen Kartanoravintolassa.

Hotelliaamiaisen jälkeen lähdemme kohti Malmgårdin linnaa, jonka pitkät perinteet ulottuvat aina 1600-luvulle asti. Nykyinen päärakennus on 1880-luvulta. Opastetun linnakierroksen jälkeen meille esitellään myös panimo. Malmgårdin kartanopuodista voimme ostaa esim. tilan ekologisia tuotteita. Matkamme jatkuu Loviisaan ja syömme maukkaan lounaan viihtyisessä ravintolassa. Teemme myös opastetun kiertoajelun Loviisassa ja lopuksi vierailemme Bongan linnassa, taiteilija Riitta Nelimarkan upeassa galleriassa.

Hinta 2021:
Alkaen 214 €/henkilö. Hinta on laskettu vähintään 25 hengen ryhmälle

Hintaan sisältyy:
Sisäänpääsymaksu ja opastus J.L. Runebergin kotimuseossa, lounas ravintola Hanna-Mariassa, Porvoo-oppaan palvelut 1,5 tuntia, Haikon Kartanossa historiikki + iltapäiväkahvit + päivällinen, majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa yksi yö Haikon Kongressihotellissa, aamiainen Haikossa, sisäänpääsymaksu ja opastus Malmgårdin linnassa, panimoesittely Malmgårdin panimossa, lounas Loviisassa, Loviisa-oppaan palvelut 1,5 tuntia, sisäänpääsymaksu ja opastus Bongan linnassa ja alv.

Kesto:
1,5 vuorokautta

Toteutus:
Touko-syyskuu

Pyydä tarjous

  Yhteystietosi

   

  Tietoja ryhmämatkasta

  Kaupunki
  PorvooLoviisaSipoo

  Opastus

  Ruokailu

  Kahvitus
  KylläEi

  Yöpyminen
  KylläEi