Östra Nylands pärlor Borgå & Lovisa

Vi börjar dagen med en guidad tur i J.L. Runebergs hemmuseum. Efter besöket gör vi en guidad busstur i Borgå eller en guidad promenad i gamla stan. Lunch äter vi på restaurang Hanna-Maria och efter lunchen har vi tid för uppköp i gamla stan. Vi fortsätter till Haiko Gård där vi får höra om herrgårdens historik och dricker eftermiddagskaffe. Vi övernattar i Spa-hotellets bekväma rum och har även tillgång till Spa-hotellets pool och gym. Middagen avnjuter vi på herrgårdsrestaurangen.

Efter frukosten åker vi till Malmgård slott, vars historia sträcker sig till 1600-talet. Den nuvarande huvudbyggnaden är byggd på 1800-talet. Efter en guidad slottstur och bryggerivisning har vi tid att göra uppköp i gårdsbutiken. Vår resa fortsätter till Lovisa där vi äter en god lunch på en mysig restaurang. Vi gör en guidad busstur i Lovisa och till slut besöker vi Bonga slott, konstnär Riitta Nelimarkas fina galleri.

 

Pris 2021:
Från 214 €/person. Priset är beräknat för en grupp på minst 25 personer.

Priset inkluderar:
Inträde och guidning i J.L.Runebergs hemmuseum, lunch på restaurang Hanna-Maria, en Borgå-guides tjänster i 1,5 timme, historik och eftermiddagskaffe samt middag på Haiko Gård, inkvartering i delat dubbelrum på Haiko Kongresshotell en natt, frukost på Haiko Gård, inträde och guidning på Malmgård slott, bryggerivisning på Malmgård bryggeri, lunch i Lovisa, en Lovisa-guides tjänster i 1,5 timme, inträde och guidning på Bonga slott samt moms.

Längd:
1,5 dygn

Förverkligas:
Maj-september

Be om offert

  Kontaktuppgifter

   

  Uppgifter om gruppresan

  Stad
  BorgåLovisaSibbo

  Guidning

  Mat

  Kaffeservering
  JaNej

  Övernattning
  JaNej