Erämys – Keisarin Kosket

Erämys - Keisarin Kosket tarjoaa luonnonläheiset puitteet esim. koulutustilaisuuteen, osastokokoukseen, tyhy-päivään tai tiimipalaveriin. Palveluihin kuuluvat kokoustarjoilut, saunat terasseineen ja paljuineen, oheisohjelmat, majoitukset sekä kuljetukset.

Erämys Keisarin Kosket kutsuu isot ja pienet ryhmät kokemaan upeita elämyksiä kauniissa maisemissa hauskojen retkien, hyvän ruoan ja rentouttavien aktiviteettien kera. Aktiviteetteihin lukeutuu mm. opastetut koskenlaskuretket, rentouttavat jokiristeilyt, mieleenpainuva koskiuinti ja offroad-ajelut oikeilla ralliautoilla. Päivän kruunaa herkullinen ruokailu vaikkapa loimulohesta, rosvopaistista tai nokipannukahveista nauttien.

Toiminnan sydän on Kultaan Koskitila perinteisine hirsirakennuksineen. Alue sijaitsee Kymijoen rannassa, noin 20 minuuttia Kotkan keskustasta. Pääkaupunkiseudulta matka-aika on puolisentoista tuntia.

Erämys Keisarin Kosket noudattaa toiminnassaan vastuullisen matkailun periaatteita ja on ansainnut tästä työstään matkailun vastuullisuussertifikaatin.

Hinta: Pyydä tarjous

Ryhmän koko: 5 - 70 henkilöä valituista palveluista riippuen

Toteutus: huhti - joulukuu, tai sopimuksen mukaan

Lähetä kysely