Ruukki ja värikästä taidetta

Tutustumme Loviisan historialliseen ruukkialueeseen, värikkääseen taiteeseen ja merelliseen kaupunkiin.

Aloitamme päivämme vierailulla Strömforsin ruukissa, joka on yksi maamme parhaiten säilyneistä ruukkiyhdyskunnista. Opastetulla kierroksella kuulemme ruukin historiasta ja nykypäivästä. Meillä on myös vapaa-aikaa tutustua käsityöläispajoihin ja tehdä ostoksia. Nautimme lounasta Strömfors Bed & Bistrossa, jonka jälkeen matka jatkuu Loviisaan keskustaan.

Loviisassa vierailemme Bongan linnassa, taiteilija Riitta Nelimarkan upeassa galleriassa. Esillä on yli 200 Nelimarkan värikästä työtä ja galleriamyymälästä voimme ostaa mm. riemukkaita piirustuksia, taidekirjoja ja kortteja. Näyttelyn jälkeen tutustumme Loviisaan opastetulla kävely- ja/tai bussikierroksella ja kuulemme merellisen kaupungin mielenkiintoisesta historiasta. Ennen kotiinlähtöä nautimme iltapäiväkahvit historiallisessa Ravintola Loviisan Kappelissa.

Hinta 2024:
Ma-la: Alkaen 64 €/henkilö. Su: Alkaen 66 €/henkilö. Hinta on laskettu vähintään 25 hengen ryhmälle.
Ma-la: Alkaen 67 €/henkilö. Su: Alkaen 70 €/henkilö. Hinta on laskettu vähintään 20 hengen ryhmälle.

Hintaan sisältyy:
Opastus ja lounas Strömforsin ruukissa, sisäänpääsymaksu ja opastus Bongan linnassa, yhden Loviisa-oppaan palvelut 1,5 tunnin ajan, iltapäiväkahvi ja makea kahvileipä Loviisan Kappelissa ja alv.

Kesto:
Noin 6 tuntia

Toteutus:
päivittäin, toukokuun puoliväli - elokuu

Pyydä tarjous

  Yhteystietosi

   

  Tietoja ryhmämatkasta

  Kaupunki
  PorvooLoviisaSipoo

  Opastus

  Ruokailu

  Kahvitus
  KylläEi

  Yöpyminen
  KylläEi