Porvoo on timanttia!

Porvoo on timantti suomalaisten kaupunkien joukossa. Miltä maistuisi nämä herkkupalat: Suomen vanhin Raatihuone, Albert Edelfeltin maalauksia, vierailu yksityisessä ”linnassa”, ihanan RUNO Hotellin lounas, Pienen suklaatehtaan herkut?

Päivä alkaa opastetulla kävelykierroksella vanhan kaupungin kujilla. Opas vie myös Vanhalle Raatihuoneelle, jonka vierailun painopisteenä on museon timantit: Albert Edelfeltin maalaukset, Ville Vallgrenin veistokset sekä Iris-tehtaan jugend-sisustuskokonaisuudet.

Lounas nautitaan RUNO Hotellissa, ja sen yhteydessä opas kertoo hotellin tarinan. Yksi huipennuksista on vierailu yksityisessä Porvoon Linnassa. Linna on 1700-luvun kauppiasrakennus, jossa ovat vierailleet mm. Kustaa III, Kustaa IV Adolf, ja Aleksanteri I. Miksei mekin? Talon väki kertoo linnan uskomattomista vaiheista. Hieman vapaa-aikaa varataan, linnan ympäristön ihanat putiikit saattavat houkutella!

Lopuksi omin päin vierailu Pienessä Suklaatehtaassa. Suklaamestari/yrittäjä Peter Westerlund on kahminut useita kansainvälisiä ja arvostettuja suklaapalkintoja.

Hinta 2024:
Alkaen 66 €/henkilö. Hinta on laskettu vähintään 20 hengen ryhmälle.
Alkaen 63 €/henkilö. Hinta on laskettu vähintään 15 hengen ryhmälle.

Maksimihenkilömäärä 25 henkilöä!

Hintaan sisältyy:
Porvoo-oppaan palvelut 2,5 tuntia, sisäänpääsymaksu Vanhaan raatihuoneeseen, lounas RUNO Hotellissa, sisäänpääsymaksu + opastus Porvoon Linnassa ja alv.

Kesto:
Noin 5 tuntia

Toteutus:
Kesä-elokuu, ma-la
Syys-huhtikuu, ke-la

Pyydä tarjous

  Yhteystietosi

   

  Tietoja ryhmämatkasta

  Kaupunki
  PorvooLoviisaSipoo

  Opastus

  Ruokailu

  Kahvitus
  KylläEi

  Yöpyminen
  KylläEi