Historian havinaa Loviisassa

Tämän retken aikana tutustumme historiallisiin kohteisiin Loviisassa; Strömforsin ruukkialueeseen, Loviisan merelliseen kaupunkiin ja ainutlaatuiseen Malmgårdin linnaan!

Aloitamme päivämme vierailulla Strömforsin Ruukissa, joka on yksi maamme parhaiten säilyneistä ruukkiyhdyskunnista. Opastetulla kierroksella kuulemme ruukin historiasta ja nykypäivästä. Meillä on myös vapaa-aikaa tutustua käsityöläispajoihin ja tehdä ostoksia. Matkamme jatkuu Loviisaan, missä nautimme lounaasta historiallisessa Ravintola Loviisan Kappelissa. Lounaan jälkeen tutustumme Loviisaan opastetulla kävely- ja bussikierroksella ja kuulemme merellisen kaupungin mielenkiintoisesta historiasta. Päivän kruunaa opastettu vierailu upeassa Malmgårdin linnassa! Juomme iltapäiväkahvit makean kahvileivän kera Malmgårdin kahvilassa ja Kartanopuodissa on myynnissä mm. luonnonmukaisesti viljeltyjä viljatuotteita, Malmgårdin panimon juomia sekä muita lähialueen tuottajien tuotteita.

Hinta 2024:
Alkaen 74 €/henkilö. Hinta on laskettu vähintään 25 hengen ryhmälle.

Hintaan sisältyy:
Opastus Strömforsin Ruukissa, lounas Loviisan Kappelissa, yhden Loviisa-oppaan palvelut 1,5 tunnin ajan, sisäänpääsymaksu ja opastus Malmgårdin linnassa, iltapäiväkahvi ja makea kahvileipä Malmgårdin kahvilassa ja alv.

Kesto:
7 tuntia

Toteutus:
Touko-syyskuu, ma-la

Pyydä tarjous

  Yhteystietosi

   

  Tietoja ryhmämatkasta

  Kaupunki
  PorvooLoviisaSipoo

  Opastus

  Ruokailu

  Kahvitus
  KylläEi

  Yöpyminen
  KylläEi