Team målning

Ta fram konstnären i dig och delta i team målning! I team målningen medverkar en proffskonstnär som visar dig grunderna. I grupper om två till fem personer arbetar man på ett gemensamt verk på ett stort målningsblock, enligt på förhand givna instruktioner.

Som arbetsredskap har man penslar och vattenlösliga akrylfärger, som torkar snabbt vilket möjliggör att man målar lager på lager. Deltagarna byter emellanåt plats och fortsätter där den tidigare målaren blev. Att måla tillsammans är en rolig, avslappnande och färgsprakande form av team arbete.

Som tema kan vi till exempel ha företagets värden, företagets kommande mål, stilleben, arbetskamrater – allt är möjligt bara man kommer överens om det på förhand med konstnären. Efter väl förrättat värv får ni era tavlor som minnen för er dag som konstnär. Programmet är roligt att genomföra med sina arbetskamrater då man skapar något gemensamt. Även om gruppen indelas i mindre arbetsgrupper kommer hela samlingen åt att utföra och njuta av upplevelsen. Och att måla på grannens duk är verkligen inte förbjudet.

Vid bra väder kan det också ordnas utomhus.

 

Pris:
be om offert

Tid:
1-2 timmar, beroende på gruppens tidtabell

Övrigt:
förverkligas året om

Skicka en förfrågan