Lungt Maliyoga mötespaket

I Gamla Borgås stämningsfulla Maliyogastuido, kan du koppla av med Yin-yoga och sound bowl-avslappning. Detta är ett perfekt mötespaket eller som program för en TyHy-dag. Yinyogainstruktör, Soundful Yin ® yogainstruktör, sound bowl terapeut och ackordbadinstruktör Malina Pursiainen tar väl hand om deltagarna. Programmet är även lämpligt för nybörjare, ingen tidigare erfarenhet behövs.

Mötet inleds med en kort föreläsning och en 20 minuters guidad meditation. Under meditation lugnar vi sinnet med hjälp av en fantasiresa. Efter detta innehåller programmet en 60-minuters Yin-yogaklass. Yin yoga är lugn, avslappnande och passiv yoga. I genomsnitt spenderar vi 3-5 minuter i en position. I Yin yoga stöds asanas av block och bolster. Alla tillbehör finns i yogastudion. Yogamattorna är lyxiga och varma merinoullsmattor. Klä på dig varma och lösa kläder för yoga, yllestrumpor bör tas med. Under asanas spelar Malina tibetanska ljudskålar.

Yoga följs av en 30-minuters ljudskålsavslappning, det vill säga ett ackordbad. I den lägger du dig eller sätter dig på en matta av merinoull (eller på en stol) under en filt och njuter av den vackra klangvärlden av underbara klangskålar och andra instrument. Ett ackordbad är en resa av djup avslappning.

Efter att ha kopplat av sätter vi oss vid det stora bordet och njuter av tekoppar. Tid för eget möte eller diskussion reserveras för 2 timmar.

Pris:
650 € (max. 10 personer)

I priset ingår:
Instruktion, hyra av yogamattor, filtar och tillbehör och te

Längd:
4 timmar

Förverkligas:
Programmet kan genomföras året runt

Språk:
Finska och engelska

Övrigt:
Mötesteknik finns inte tillgänglig för husets räkning. Dörrarna öppnas 15 minuter före evenemangets start.
Det finns möjlighet att beställa mötescatering, fråga mer.

Lähetä kysely