Herrgårdsresa

Vår utfärd startar från Borgå där vi träffar vår herrgårdsguide och åker iväg mot Malmgård slott. Efter ett guidat besök i slottet har vi tid för ekologiska uppköp i gårdsbutiken. Vi fortsätter till Rudom gård. Herrgården härstammar från 1700-talet och där får vi avnjuta en smakfull lunch samt höra om husets intressanta historia och dess ankoppling till skulptören Ville Vallgren.

Vårt nästa stopp är Bosgårds ekologiska gård, där en intressant rundtur väntar oss. Efter rundturen dricker vi eftermiddagskaffe med sött kaffebröd och har även möjlighet att göra uppköp i gårdsbutiken där bl.a. Bosgårds ekologiska köttprodukter och andra lokala produkter finns till salu. Vi avslutar vår färd i Borgå där vår guide stiger av.

 

Pris 2021:
Mån-lör: 79 €/person. Utan herrgårdsguide: 67 €/person. Priset är beräknat för en grupp på minst 30 personer.
Mån-lör: 84 €/person. Utan herrgårdsguide: 70 €/person. Priset är beräknat för en grupp på minst 25 personer.
Mån-lör: 89 €/person. Utan herrgårdsguide: 72 €/person. Priset är beräknat för en grupp på minst 20 personer.

I priset ingår:
Herrgårdguidens tjänster i 7,5 timmar, inträde och guidning på Malmgård slott, lunch och historik på Rudom Gård, guidad rundtur och eftermiddagskaffe med sött kaffebröd på Bosgård samt moms.

Tid:
Cirka 8 timmar

Övrigt:
Programmet kan förverkligas i sin helhet mån-lör under tiden 2.5 - 30.9.2021. Under övriga tider ersätts Malmgård av ett annat besöksmål.

Be om offert

  Kontaktuppgifter

   

  Uppgifter om gruppresan

  Stad
  BorgåLovisaSibbo

  Guidning

  Mat

  Kaffeservering
  JaNej

  Övernattning
  JaNej