Herrgårdsresa

Vår utfärd startar från Borgå där vi träffar vår herrgårdsguide och åker iväg mot Moisio herrgård i Elimäki. Där får vi njuta av kaffe med bakelse och sedan beundra herrgårdens konstutställning, vackra antikinredning samt bekanta oss med herrgårdens intressanta historia.

Vi fortsätter till Rudom gård. Herrgården härstammar från 1700-talet och där får vi avnjuta en smakfull lunch samt höra om husets intressanta historia och dess ankoppling till skulptören Ville Vallgren.

Vi fortsätter till Malmgård slott. Efter ett guidat besök i slottet har vi tid för ekologiska uppköp i gårdsbutiken. Vår utfärd går sedan tillbaka till Borgå, där vår guide stiger av. Vårt sista besöksmål är Haiko Gård, där vi dricker eftermiddagskaffe och får höra om herrgårdens historik.

 

Pris 2020:
mån-lör 86 €/person inkl. moms.
utan herrgårdsguide: 72,50 €/person inkl. moms. Priset är beräknat för en grupp på minst 25 personer.

I priset ingår:
Herrgårdguidens tjänster i 7 timmar, kaffe och historik i Moisio gård, lunch och historik på Rudom gård, inträde och guidning på Malmgård slott, kaffe och historik på Haiko gård samt moms.

Tid:
ca 8 timmar

Övrigt:
programmet kan förverkligas i sin helhet mån-lör under tiden 2.5 - 30.9.2020. Under övriga tider ersätts Malmgård av ett annat besöksmål.

 

 

Be om offert

Kontaktuppgifter

 

Uppgifter om gruppresan

Stad
BorgåLovisaSibbo

Guidning

Mat

Kaffeservering
JaNej

Övernattning
JaNej