Tasting-resa till Estland 3-4.7.2021

Är du en vän av öl, cider och vin, då är detta rätt resa för dig!

Denna lättsamma sommarresa för oss till dryckernas spännande värld. Under den två dagar långa resan från Tallinn till Pärnu besöker vi ett ölbryggeri, cider- och vingård. Med hjälp av vår guide dyker vi in i den estniska dryckeskulturen och smakar på lokala drycker.

Dag 1: På vägen ner till Pärnu besöker vi Lehe bryggeri där vi får en bryggerivisning samt tasting. Efter besöket fortsätter vi till Tamme gård där vi avnjuter eftermiddagste och bekantar oss med gårdens produkter.

Dag 2: åker vi till Allikukivi vingård där vi bekantar oss med vintillverkningen och smakar på gårdens viner.  Resan fortsätter till Jaanihanson cidergård där vi också avnjuter lunch. Resan fortsätter sedan till Tallinn, där hemresan börjar.

Lördagen 3.7
kl 06.00   Lovisa turisthållplats
kl 06.35   Borgå turisthållplats
kl 08.00   Vi anländer till Eckerö Lines terminal i Helsingfors
kl 09.00   Båtresa med m/s Finlandia, Helsingfors- Tallinn
kl 11.15   Vi anländer till Tallinn, start till Pärnu. På vägen stannar vi vid Lehe bryggeri och Tamme gård. Vi övernattar i dubbelrum på Hotel Pärnu. Fritid i Pärnu på eftermiddagen/kvällen

Söndagen 4.7
kl 10.00    Avfärd till Allikuvkivi vingård
kl 11.30    Resan fortsätter till Jaanihanson cidergård. Guidad tur, tasting och lunch
ca kl 17.00 Anländer vi till Tallinn
kl 18.30    Båtresa med m/s Finlandia, Tallinn-Helsingfors
kl 21.00    Båten anländer till Helsingfors, hemfärden börjar. 

Pris:
315 €/person
Övernattning i singel rum + 45 €

I priset ingår:
busstransporterna under hela resan, däcksplatser och frukostbuffé på båten, guide/reseledares tjänster under hela resan, övernattning i Pärnu 1 natt i dubbelrum, hotellfrukost, inträden, tasting samt guidning på alla platser under resan och till programmet hörande mat.

Anmälningar senast:

Förbeställd mat på båten:
Buffé middag kl 18.15: 30 €/vuxen, 15 €/barn 6-17 år

Bra att veta:
Resan passar också bra för små grupper. Resan förverkligas om minst 25 resenärer deltar.
Anmälningarna är bindande och fakturering sker på förhand. Vänligen meddela ditt namn, mobilnummer, eventuella specialdieter, födelsedatum samt faktureringsadress (post eller e-post). Till resan behövs ett giltigt pass eller id-kort.


Boka plats