Borgå-Lovisa – två dagars utfärd

Vi börjar dagen med en guidad tur i J.L. Runebergs hemmuseum. Efter besöket gör vi en guidad tur i Gamla Borgå antingen med buss eller gående. Lunch äter vi på restaurang Hanna-Maria i Gamla stan. Efter lunchen har vi tid för uppköp i Gamla stan. Vi fortsätter till Haiko Gård där vi får höra om husets historik och dricker eftermiddagskaffe. Vi övernattar i Spa-hotellets bekväma rum och har även tillgång till Spa-hotellets pool och gym. Middagen avnjuter vi i herrgårdsrestaurangen.

Efter frukosten åker vi till Malmgård slott, vars historia sträcker sig till 1600-talet. Den nuvarande huvudbyggnaden är byggd på 1800-talet. Efter en guidad slottstur och bryggerivisning har vi tid att göra uppköp i gårdsbutiken. Vår resa fortsätter till Lovisa där vi äter en god lunch på en mysig restaurang. Vi gör en guidad busstur i Lovisa och till slut besöker vi Bonga slott, konstnär Riitta Nelimarkas fina galleri.

 

Pris 2020:
från 213 €/person. Priset är beräknat för en grupp på minst 25 personer.

I priset ingår:
Inträde + guidning på Runebergs hem, lunch på Hanna-Maria, 1,5 timmes guidad tur i Borgå, Haiko Gårds historik + eftermiddagskaffe + middag, övernattning i delat dubbelrum på Haiko Kongresshotell 1 natt, frukost, inträde + guidning på Malmgård slott, bryggerivisning, lunch, 1,5 timmes guidad tur i Lovisa, inträde + guidning på Bonga slott och moms.

Tid:
2 dygn

Övrigt
förverkligas i maj-september

Be om offert

Kontaktuppgifter

 

Uppgifter om gruppresan

Stad
BorgåLovisaSibbo

Guidning

Mat

Kaffeservering
JaNej

Övernattning
JaNej