Loviisa-Kotka

Aloitamme päivän tutustumalla Loviisan kaupunkiin opastetulla kävely ja/tai bussikierroksella ja kuulemme merellisen kaupungin mielenkiintoisesta historiasta. Opastuksen jälkeen tutustumme taiteilija Riitta Nelimarkan värikkäisiin teoksiin Bongan linnassa. Lounasta nautimme historiallisessa 1800-luvun Ravintola Loviisan Kappelissa. Aleksanteri III valtakaudella täyteen loistoonsa rakennettu Kappeli palveli silloisen Loviisan Kylpylän vieraita tarjoten avoverannallaan paikan rentoutua punssin ja terveysvesien parissa.

Lounaan jälkeen suuntaamme kohti Kotkaa ja vierailemme Merikeskus Vellamossa. Merikeskus Vellamo on herättänyt sekä kansallista että kansainvälistä huomiota museonäyttelyillään ja palkitulla arkkitehtuurillaan. Opastetun kierroksen jälkeen meillä on myös omaa aikaa tutustua Vellamoon ja mm. tehdä ostoksia museokaupassa. Nautimme iltapäiväkahvit ennen kotiinlähtöä.

 

Hinta 2020:
ma-la alkaen 67,50 €/henkilö, sis. alv. Hinta on laskettu vähintään 25 hengen ryhmälle

Hintaan sisältyy:
Loviisa-oppaan palvelut 1,5 tunnin ajan, sisäänpääsymaksu + opastus Bongan linnassa, lounas ravintola Loviisan Kappelissa, sisäänpääsymaksu + opastus Merikeskus Vellamossa, iltapäiväkahvit ja alv.

Kesto:
noin 6,5 tuntia

Toteutus:
parhaiten touko-syyskuu

Pyydä tarjous

Yhteystietosi

 

Tietoja ryhmämatkasta

Kaupunki
PorvooLoviisaSipoo

Opastus

Ruokailu

Kahvitus
KylläEi

Yöpyminen
KylläEi