Aitoja makuja – retki lähiruoan juurelle

Puhdas ja lähellä tuotettu ruoka on kaikille mieleinen. Itä-Uudellamaalla on runsaasti lähituottajia ja – tiloja, matkan aikana vierailemme muutamassa.

Opas tulee mukaan Porvoosta ja ensimmäinen kohteemme on Pikku Puutarha Robbe's Lapinjärvellä. Puutarha on erikoistunut salaattiversoihin ja erilaisiin yrtteihin. Vierailun aikana kerrotaan edelläkävijäpuutarhan toiminnasta ja saamme myös mukaan kassillisen yrttejä ja salaattia.

Rutumin kartanossa nautimme maukkaasta lounaasta ja kuulemme kartanon mielenkiintoisesta historiasta.

Malmgårdin kartanopuoti on seuraava kohteemme ja siellä voimme ostaa mm. luomuviljatuotteita, öljyä, viinietikoita, mausteita ja tilan panimon juomia. Jatkamme matkaa Bosgårdin luomutilalle missä kasvatetaan charolais-lihakarjaa; tilan kaupassa myydään tilan lihatuotteita.

Päivän kruunaa iltapäiväkahvit viihtyisässä kahvilassa Porvoossa. Kahvituksen jälkeen on aikaa vierailla Brunbergin myymälässä ja tehdä ostoksia Porvoon vanhan kaupungin putiikeissa.

Kotimatkalla voi poiketa biodynaamisella maatilalla Majvikissa ostamassa esim. perunaa, vihanneksia, viljaa ja juureksia. Matkalle kannattaa ottaa mukaan kylmälaukut.

 

Hinta 2020:
ma-la alkaen 76 €/henkilö sis alv.

Hintaan sisältyy:

Oppaan palvelut 8 tunnin ajan, opastus Pikku Puutarha Robbessa, lounas ja historiikki Rutumin kartanossa, iltapäiväkahvit ja alv.

Kesto:
noin 8,5 tuntia

Toteutus:
touko-syyskuu

 

Pyydä tarjous

Yhteystietosi

 

Tietoja ryhmämatkasta

Kaupunki
PorvooLoviisaSipoo

Opastus

Ruokailu

Kahvitus
KylläEi

Yöpyminen
KylläEi