Matka Ahvenanmaan Sadonkorjuujuhliin 18.-20.9.

Kirjaa 18.9.-20.9.kalenteriisi ja koe syksyn huipennus – Ahvenanmaan sadonkorjuujuhlat 2020!

Ahvenanmaa kutsuu sinut mukaan kirjaville syyspäiville! Kolmen ihanan päivän aikana voit tutustua avoimiin tiloihin, nauttia määräaikaisista Plåpp Åpp (Pop-up) aktiviteeteistä ja nauttia sadonkorjuuravintoloista.

Ihana tilaisuus kokea uusia asioita ja makuja ainutlaatuisessa miljöössä!

Nauti vastapoimituista ja auringonkypsentämistä vihanneksista, paikallisesta lihasta, paikallisista meijerituotteista ja hedelmistä, seurustele markkinapöytien ja olkipaalien kesken ja tutustu paikallisiin tuottajiin. Sadonkorjuujuhlat ovat aidot, paikalliset ja perinteiset – raikkaat, freesit ja tuoreet!

Matkamme on 3 päiväinen, lähdemme perjantaina 18.9. klo 8.45 Turusta Ahvenanmaalle. Ehdimme iltapäivän aikana vierailla muutamalla tilalla. Lauantaina tilavierailut jatkuvat, syömme yhdessä illallisen Smakbyn ravintolassa. Sunnuntaina ehdimme vielä tehdä muutaman tilavierailun ennen kotiinlähtöä.

Lisätiedot huhtikuussa. Matka sopii yksittäisille matkailijoille, lapsiperheille ja ryhmille.

Hinta:
tulossa

Hintaan sisältyy:
bussikuljetukset koko matkan ajan, kansipaikat ja aamiaisbuffet laivalla, oppaan/matkanjohtajan palvelut perjantaina ja lauantaina, yöpyminen Hotelli Park Alandiassa 2 yötä 2hh, hotelliaamiainen ja illallinen lauantaina Smakbyn ravintolassa.

Ilmoittautuminen viimeistään:
25.5.

Ruokailut laivalla etukäteen ostettuna:
Buffet illallinen klo 18.15: 36 €/aikuinen, 14 €/lapsi 12-17 vuotta, 7 €/lapsi 6-11 vuotta, 0 €/ lapsi 0-5 vuotta

Huomioitavaa:
Matka sopii hyvin perheille ja pienille ryhmille.
Matka toteutuu jos lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Ilmoittautuminen on sitova. Maksu tapahtuu etukäteen laskulla. Ilmoitattehan nimenne, puhelinnumeronne, laskutusosoitteenne (posti tai s-posti). Matkalle tarvitaan voimassaoleva virallinen henkilökortti.

Vastuullinen matkanjärjestäjä Porvoo Tours


Ilmoittaudu