Kesämatka Ruotsiin 21.-25-7.

Vierailemme Kolmårdenissa, tapaamme Viirun ja Pesosen kauniissa Julita Gårdissa ja koemme jännittäviä hetkiä Tom Tits Experimentissä! Koe kesän ikimuistoisin matka Ruotsin suosituimpiin matkakohteisiin. Tarjolla on Merimatkaa, Eläimiä, Viiru ja Pesonen sekä huikea elämys Tom Tits Experimentissä.

Lähdemme sunnuntaina 21.7. iltana Katajanokansatamasta kohti Ruotsia.

Maanantaina 22.7. vierailemme Kolmårdenissa, pohjoismaiden suurimmassa eläinpuistossa. Puisto tarjoaa jännittävän kokemuksen koko perheelle. Nähtävillä on 70 eri eläinlajia ja n. 600 eläintä maailman eri kolkista. Voit tarkkailla eläimiä Gondoli – safarilla, nauttia delfiini- ja petolintunäytöksistä sekä kävellä tiikeritunnelissa.

Tiistaina 23.7. vierailemme Julita Gårdissa missä vietämme päivän Viirun ja Pesosen seurassa. Julita Gårdsijaitsee kauniissa Sörmlandissa, Katrineholmin ulkopuolella. Tila näyttää miten suurtila toimi 1900-luvun alussa, ja on kesäisin suosittu vierailukohde. Julita Gårdissa löydät kahvilan, museo- ja puutarhapuodin, perheaktiviteettejä ja alkuperäisympäristöä. Tilaan kuuluu 2200 hehtaaria maata, kartanonpuisto missä keittiö-, hedelmä-, humala-, ja tyylipuutarha. Vietämme päivän Viiru ja Pesosen seurassa. Tilalla on paljoin muutakin tekemistä lapsiperheille, kuten käsityötoimintoja, perherata ja perheopastuksia. Tilalla järjestetään opastettuja kierroksia mihin voi liittyä sisäänpääsylipulla.

Majoitumme 2 yötä Hotelli Scandic Norrköping Nordissa. Kauniissa Norrköpingissä on paljon nähtävää.

Keskiviikkona 24.7. lähdemme aamulla Tom Tits Experimentiin. Neljä kerrosta ja pihan puisto tarjoavatmahdollisuuden tehdä erilaisia kokeita, joista pitävät niin lapset ja teini-ikäiset kuin aikuisetkin. Kokeiden avulla opit huomaamatta kaikenlaista uudesta tekniikasta, fysiikasta, matematiikasta, luonnonmaantieteestä, biologiasta, ihmisestä, illuusioista ja monesta muusta asiasta. Kaikkea pääsee kokeilemaan itse. Et tarvitse ennakkotietoja, jasuurimpaan osaan toimintoja voivat kaikki osallistua iästä riippumatta.Pääset käyttämään eri aistejasi, ja monissa kokeissa tunnet toiminnan koko kehossasi pyöriessäsi, hyppiessäsi japomppiessasi. Voit tehdä kokeita haluamassasi järjestyksessä. Sisääntuloaulassa on talon kartta, ja jokaisessakerroksessa on näyttöjä, joissa on ilmoitettu esitysten ja ohjattujen kokeiden ajat ja paikat.

Torstaina 25.7. palaamme aamulla Katajanokan satamaan mistä kotiinkuljetus alkaa.

HUOM! Matka Julita Gårdiin ja Tom Tits Experimentiin ovat vapaaehtoisia. Liput voi tilata etukäteen meidän kautta, tai ostaa paikanpäällä. Vaihtoehtoisesti voit viettää tiistaipäivän Norrköpingissä ja keskiviikkopäivän Tukholmassa. Bussimme ajaa keskiviikkona Tom Tits Experimentin kautta Tukholmaan (jos tarve). Bussi noutaa ryhmän Tom Tits Experimentistä ja ajaa suoraan satamaan. Tukholmassa viettäneet matkustajan palaavat laivalle omin neuvoin.

AIKATAULU:

Sunnuntai 21.7.
klo 15.00 Loviisan turistipysäkki
15.35 Porvoon turistipysäkki
16.00 Söderkullan pysäkki
16.40 Kiasman turistipysäkki
17.00 Katajanokan terminaali
18.00 Laivamatka Tukholmaan, Viking Line m/s Gabriella

Maanantai 22.7.(paikallista aikaa)
klo 09.50 Saapuminen Tukholmaan. Matka Kolmårdeniin alkaa
20.15 Lähtö Kolmårdenista Norrköpingiin
21.15 Saapuminen Hotel Scandic Norrköping Nordiin

Tiistai 23.7.
klo 08.30 Lähtö Julita Gårdiin, Sörmland
18.10 Paluu Julita Gårdista Hotellille

Keskiviikko 24.7.
klo 08.30 Lähtö Tukholman suuntaan
10.00 Tom Tits Experiment
14.15 Lähtö Satamaan
16.00 Laivamatka Helsinkiin, Viking Line m/s Gabriella

Torstai 25.7.
klo 09.15 Saapuminen Katajanokan satamaan. Paluumatka alkaa

Matkan hinta:
Aikuinen alk. 424 €
Lapsi alk. 168 €

Hintaan sisältyy:

  • Bussikuljetukset. Bussi on mukana koko matkan aikana.
  • Laivamatka B4 hytissä, meno-paluu.
  • Majoitus Hotelli Scandic Norrköping Nord, 2 yötä perhehuoneessa ja aamiaiset.
  • Sisäänpääsyliput Kolmårdeniin.

Ilmoittautuminen:
viimeistään perjantaina 20.5.

Ruokailu laivalla etukäteen ostettuna:
Buffet aamiainen: 11 €/aikuinen, 7,50 €/lapsi 12-17 vuotta ja 4 €/lapsi 6-11 vuotta
Buffet illallinen: 35 €/aikuinen, 13 €/lapsi 12-17 vuotta ja 7 €/lapsi 6-11 vuotta

Huomioitavaa:
Matka sopii hyvin myös ryhmille. Matka toteutuu jos lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Varaukset ovat sitovia. Maksu tapahtuu etukäteen laskulla. Ilmoitattehan nimenne, puhelinnumeronne, syntymäaikanne,
laskutusosoitteenne (posti tai s-posti) ja mahdolliset erikoisruokavaliot. Matkalle tarvitaan henkilöllisyystodistus tai passi. Tarkista että sinulla on voimassaoleva matkavakuutus.

Varaukset ja lisätiedot:
mi.saxen@porvootours.fi
puh: 019 574 2200

ark. 9-16

 

 

 


Ilmoittaudu