Joulumatka Länsi-Uudellemaalle 7.12.

Tule mukaan tunnelmalliselle Jouluretkelle Länsi-Uudellemaalle lauantaina 7.12.
Vierailemme Tammisaareen joulumarkkinoilla, Fiskarsin Ruukin jouluisissa puodeissa ja Kirkkonummen tunnelmallisessa Maatilapuodissa.Matka on oiva tapa virittäytyä tulevan joulun tunnelmaan ja hoitaa samalla joululahjaostokset. Astu kyytiin ja nauti mukavasta matkasta!

Aikataulu klo:
07.00 Loviisan turistipysäkki, Aleksanterinkatu UUSI REITTI!
07.30 Porvoon turistipysäkki, Rauhankatu
08.30 Kiasman turistipysäkki
10.00 Tammisaaren joulumarkkinat
12.00 Herkullinen buffetlounas Tammisaaressa
13.00 Lähtö Fiskarsiin
13.30 Ostosaikaa Fiskarsissa
15.00 Lähtö Kirkkonummen Maatilapuotiin UUSI KOHDE!
16.00 Ostosaikaa Maatilapuodissa
16.40 Lähtö kotiinpäin

Tammisaaren Vanhanajan joulumarkkinat
Tammisaaren Raatihuoneentorilla järjestetään perinteiset Vanhanajan joulumarkkinat. Tarjolla on jouluista tunnelmaa, hienoja joululahjoja, herkullista syötävää ja iloista mieltä.

Fiskarsin Ruukin Joulu
Ruukin upeassa miljöössä löydät joulun parhaat lahjat; ihastuttavia löytöjä, laadukkaita lahjoja ja paikallisia herkkuja.

Kirkkonummen jouluinen Maatilapuoti
Maatilapuoti on sekä puoti, kahvila että leipomo. Omaa tuotantoa ovat jauhot, leipä ja perunat. Puodissa myydään yli 100 eri tuottajien tuotteita, läheltä ja kaukaa. Tarjolla on vihanneksia, kalatuotteita, makkaroita, juustoja, hunajaa, hilloja, mehuja, käsitöitä, joulutuotteita kuten tontut, joulukoristeet ym.

Hinta:
51 €/henkilö

Hintaan sisätlyy:
Kuljetukset ja lounas

Ilmoittautuminen viimeistään: 28.11.

Huomioitavaa: Matka sopii hyvin myös pienille ryhmille. Matka toteutuu jos lähtijöitä on vähintään 20 henkilöä. Ilmoittautuminen on sitova. Maksu tapahtuu etukäteen laskulla. Ilmoitattehan nimenne, puhelinnumeronne, laskutusosoitteenne (posti tai s-posti) ja mahdolliset ruoka-allergiat.


Ilmoittaudu