Joulumatka Tallinnaan 23.11.

Joulu alkaa Tallinnan joulutorilla!
Tule kanssamme Tallinnaan nauttimaan aidosta joulutunnelmasta!
Järjestämme lauantaina 23.11. matkan Tallinnan joulutorille. Halukkaat voivat myös tehdä herkkuostoksia Baltian aseman kauppahallissa.
Bussillamme matka hoituu mukavasti ja helposti, sinulle jää runsaasti aikaa jouluostosten tekoon. Astu kyytiin ja nauti jouluisesta matkasta.

Aikataulu klo:
06.00 Loviisan turistipysäkki
06.35 Porvoon turistipysäkki
07.10 Söderkullan bussipysäkki
08.00 Saapuminen Helsinkiin Eckerö Linen terminaaliin
09.00 Laivamatka m/s Finlandialla Helsinki – Tallinna
11.30 Saapuminen Tallinnaan, lähtö vanhaan kaupunkiin
12.00 – 13.30 Baltian aseman tori
13.45 – 16.30 Tallinnan vanha kaupunki
16.30 Lähtö Calleen, Nautica Keskuksessa
17.20 Lähtö satamaan
18.30 Laiva lähtee kohti Helsinkiä
21.00 Laiva saapuu Helsinkiin, Länsisatamaan. Paluumatka alkaa

Baltianasematori
Baltian aseman kauppahalli (Balti Jaama Turg)
Tämä vastikään remontoitu tori on Viron nykyaikaisin. Se yhdistää saman katon alle uskomattoman määrän erilaista tarjontaa lastenvaatteista aina katuruokaan. Torilla on myös oma supermarket, tuoreiden vihannesten myyntikojut, maan laajimmat valikoimat lihaa ja kalaa sekä tietysti kahviloita.
Asemantori on paikallinen keskus, jonne lähiympäristön asukkaat tulevat päivittäisille ostoksille, mutta se on myös tunnelmaltaan ainutlaatuinen käyntikohde ja nähtävyys, jossa on antiikkitavaran myyntiä ja jopa oma panimo.

Tallinnan Joulutori
Tallinnan keskiaikaisella raatihuoneentorilla on yksi Euroopan kauneimmista joulutoreista. Tori on tulvillaan viehättäviä myyntikojuja, joissa on tarjolla mielenkiintoisia ruokia ja juomia.. Tuliaisiksi ja pukinkonttiin voi torilta hankkia perinteisiä ja omaperäisiä lahjoja: huovutettuja hattuja ja huopatossuja, tattarityynyjä, puisia astioita, koreja, taidokkaita tilkkutöitä, keramiikkaa ja lasiesineitä, käsintehtyjä kynttilöitä, kransseja ja muita koristeita.

 

Matkan hinta:
59 €/hlö

Hintaan sisältyy:
laivamatkat kansipaikoin, bussikuljetukset ja alv

Ilmoittautuminen:
viimeistään 7.11.

Ruokailut laivalla etukäteen ostettuna:
Buffet aamiainen klo 10.00: 14 €/aikuinen, 8 €/lapsi 6-17 vuotta

Varaukset ja kyselyt:
mi.saxen@porvootours.fi
puh. 019 574 2200
ark. 9-16

Huomioitavaa:
Matka sopii hyvin myös pienille ryhmille. Matka toteutuu jos lähtijöitä on vähintään 25 henkilöä. Ilmoittautuminen on sitova. Maksu tapahtuu etukäteen laskulla. Ilmoitattehan nimenne, puhelinnumeronne, laskutusosoitteenne (posti tai s-posti). Matkalla tarvitaan voimassaoleva passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti tai kuvallinen kelakortti ei kelpaa.


Ilmoittaudu