Du är här

Strömma Helsinki - Upplevelser på land och hav

Sjövägen till Borgå

Oy Strömma Helsinki Ab ordnar sightseeing- och beställningskryssningar i Helsingfors skärgård samt seightseeing med buss i Helsingfors. Strömma Helsinkis bränd är Helsinki Sightseeing™ och Open Top Tours Helsinki. Strömma Helsinki är en del av den svenska Strömma-konsernen. Helsinki Sightseeing™ ordnar sightseeing- och beställningskryssningar i Helsingfors och närområdets skärgård, allt från Borgå till Porkkala.

För grupper finns det färdiga sightseeing kryssningar samt beställnings- och linjekryssningar. Fråga mer t.ex. om beställningskryssningar med serverings- och programförslag!

Den lugna skärgården med sin vackra omgivning skapar en känsla som garanterar att festen, företagstillställningen eller utfärden blir lyckad!

Fråga mer, så planerar vi en lyckad tillställning tillsammans!

Den finländska designen föddes i Borgå!

God mat, vackra havslandskap, fiskarmiljöer, strandbastun och vackra villor är en del av skärgårdskryssningen. Under kryssningen kan man även ordna olika program enligt era önskemål. Under dagsutfärden till Borgå i år besöker vi Borgå Museums Design-utställning. Eftermiddagskaffe avnjuter vi i restaurang Taidetehtaan Vitriini. Taidetehdas, eller Konstfabriken, är ett nytt centrum för konst, tillställningar och kongresser i Borgå. Konstfabriken öppnas år 2012. Vi har reserverat tid för att bekanta oss med Konstfabrikens utställningar. På hemfärden mot Helsingfors kan man i lugn och ro avnjuta middag på båten.

Basuppgifter: 

Företag:

Oy Strömma Helsinki Ab

Var:

Avgångshamn Helsingfors Salutorget, på beställning även Borgå.

Fakta:

Kryssningar för 20-200 personers grupper