Du är här

Burn Out City

Burn Out City

Burn Out City erbjuder oförglömliga aktiviteter och program åt företag och grupper samt seglingsskolor för barn och vuxna. Verksamheten sker i huvudstadsregionen och dess skärgård med omnejd.
Populära aktiviteter under sommarmånaderna är företags segling, RIB safari och frisbeegolf/ ultimate turnering. Under vinterhalvåret sker en hel del av aktiviteterna i Sibbo skärgård. Burn Out City arrangerar aktivitetshelheter under alla årstider.

 

Frisbeegolf tävling med eller utan snöskor

Med vår professionella frisbeespelares hjälp finner ni lätt den kastteknik som passar er bäst. Aktiviteten kan utföras såväl sommar som vintertid. Mörkret är inte heller ett hinder för denna aktivitet då vi använder lampor för att belysa korgar och discar.
Programmets längd: ca. 2 h
Pris: be om offert

Isskulpturering

Isskulpturering är en rolig aktivitet var man i grupper på 2-4 personer tävlar om vilket lag som gör det finaste konstverket. Programmet kan göras såväl sommar som vintertid.
Programmets längd: ca. 1,5 h
Pris: be om offert


 

Curling turnering

Curling är en rolig aktivitet där alla kan vara med. Med hjälp av vår curlingtränare hittar ni snabbt rätt teknik och det spännande spelet är i full gång!
Programmets längd: ca. 2 h
Pris: be om offert

Bordshockey turnering

Bordshockey turnering är ett inomhusprogram där taktik och finmotorik i fingrarna kommer på spel. Ett roligt program för större grupper.
Programmets längd: ca. 1 h
Pris: be om offert


 

Kälksafari i skärgården

Skärgården under vintern är en fantastisk upplevelse. Med oss får ni uppleva skärgården på snöskoter. Vi kör genom den vackra skärgården till en ö i den yttre skärgården. Vid lägerelden njuter vi av en kopp kaffe och grillar korv medan vår guide berättar otroliga historier.
Programmets längd: ca. 2 h
Pris: be om offert


 

RIB safari Borgå-Helsingfors

Med vår stora RIB båt kan ni uppleva skärgården på ett annorlunda sätt. En RIB färd från Borgå till Helsingfors med en avstickare till Söderskärs fyr är alltid en rolig upplevelse som ger minnen för livet.
Programmets längd: ca. 2 h
Pris: be om offert

 

Alla Burn Out Citys aktiviteter innehåller all utrustning som behövs samt professionella guider.