Du är här

Personalen presenterar sig

I kundbetjäningen

Sussi Eriksson:
Jag heter Sussi Eriksson och blev en del av byråns glada team år 2000. Till mina uppgifter hör att planera gruppresor, jag skräddarsyr gärna programmen och helheterna enligt kundens önskemål. Som kontorschef ansvarar jag också för fakturering och reskontran.
Jag är hästtokig! I stallet hemma i Forsby står flera hästar, en av dem är borgåkändisen Sahalin (Santtu), som drog turistdroskan i gamla stan i Borgå! Och vi har en härlig Ingvar-åsna med sina långa öron.
sussi.eriksson (at) porvootours.fi

Jessica Rikberg:
Jag är Jessica Rikberg, efter min arbetspraktikperiod på Porvoo Tours fick jag fastanställing i april 2011. Jag blev färdig restonom från Haaga-Helia yrkeshögskola på sommaren 2011. Till mina arbetsuppgifter hör bl.a. alla kontorsuppgifter, bokningar och planering av gruppresor. Jag har dagligen kontakt med företagen i Östra-Nyland och arrangerar tillsammans med dem program och utfärder för företag, föreningar och skolgrupper.
Min fritid spenderar jag med familjen och mina vänner. Mammaledig fr.o.m 7.7.2014.
jessica.rikberg (at) porvootours.fi

Praktikanter

Vi erbjuder året runt praktikplats åt turismstuderande. Vi är glada över att vi i Borgå har en yrkeshögskola och en skola på andra stadiet, som utbildar inom turismbranschen. Där kan vi rekrytera kunnig och trevlig personal!
porvootours (at) porvootours.fi