Du är här

Seikkailulaakso - Upplevelserika konferenser och fester vid havets strand

Seikkailulaakso

Vill ni förbättra ert teams gruppanda? Är era möten tråkiga och ineffektiva? Tag kontakt med oss så planerar vi tillsammans en fartfylld och effektiv dag i Seikkailulaakso i Borgå skärgård!

Fartfyllda äventyr eller avslappning under stjärnhimmeln? – Vi väljer båda två!

Seikkailulaakso erbjuder kvalitativa utrymmen med modern utrustning för möten, seminarium och utbildning på Emsalö i Borgå skärgård. Programmet byggs för varje enskild grupp så att denna kompletterar ändamålen för tillställningen. Kockerna tar hand om maten och personalen styr i aktiviteterna. På kvällen kan du fira, njuta av programmet, slappna av i bastun och bada i bubbelbaljan under stjärnhimmel. I Seikkailulaakso kan också en större grupp övernatta.

Möten och kvällsprogram, med havsutsikt

Seikkailulaaksos mötesutrymmen har havsutsikt. Som unika kvällsutrymmen finns Jägarens Stuga, Fiskarens Båthus, Jättekåtan och Havssalen. Bastu- och simbassängavdelningen har separata utrymmen för män och kvinnor och den ljuvliga bubbelbaljan står till gästernas förfogande. Aktiviteterna planeras separat för varje enskild grupp. Alternativ finns både på torra land och på havet, allt från avslappnande skärgårdsutflykter till fartfyllda programhelheter. Med guiderna erfarar gästerna nya upplevelser och teamen sammansvetsas.

Basuppgifter: 

Företag:

Seikkailulaakso Oy

Var:

I Emsalö i Borgå, ca 45 km från Helsingfors

Fakta:

Möte, kvällssits, fest och äventyrsprogram

Mötesutrymmen för 10-120 personer

Inkvartering max 60 personer

Programservice för upp till 500 personer

Tjänster för grupper