Du är här

Rönnäs stugor och mötesokaler - semestervillor med atmosfär

Rönnäs stugor och konferensutrymmen

I Rönnäs finns stämningsfulla villor på endast en timmes köravstånd från Helsingfors eller Lahtis. Rönnäs villor lämpar sig för bruk året runt och är belägna på ett naturskönt område vid Pernåviken. I Rönnäs finns mångsidiga möjligheter: förutom friluftsliv och fiske på egen hand, kan man åka på fiskeutflykt med full service, eller t.ex. bekanta sig med att spela golf med hjälp av golflärare. Varje villa har en egen bastu till förfogande. Vällkommen till Rönnäs på semester eller för att hålla möte!

I mötesvillorna ”Joutsen”, ”Pihlaja”, ”Meri Center” och ”Kaisla” finns filmduk och bläddertavla, TV och DVD. Till de andra stugorna levererar vi mötesutrustning enligt önskemål. En del villor har trådlös Internet. Områdets cateringföretagare levererar färdiga måltider till villorna enligt överrenskommelse, det går även bra att själv hämta med sig mat och dryck. Vi erbjuder lakan- och städservice. På gångavstånd finns Sea Golf Rönnäs, en full stor golfplan med clubhus och restaurang som står till tjänst under golfsäsongen. Program på området t.ex. fiske, exotiska måltider, terränglekar och cykelutfärder.

Basuppgifter: 

Företag:

Rönnäs stugor ock konferensutrymmen

Var:

I Rönnäs, mellan Borgå och Lovisa, 75 km från Helsingfors vid Pernåviken.

Fakta:

På samma område uthyres 17 st stockvillor. Inkvartering för totalt ca 130 personer. Den största villan har sju sovrum. Alla villor lämpar sig såväl för arrangemang av olika evenemang som semesterfirande med familjen.