Du är här

Pilastrarna

Pilastrarna - Stämningsfullt möte i lugn och ro

Pilastrarna erbjuder södra Finlands kanske mest stimulerande miljö för ledningsgruppsarbete, brain storming och andra viktiga möten. Vill du bjuda dina arbetskamrater, dina vänner eller tjocka släkten på en oförglömlig stund i trivsamma Pilastrarna, vars huvudbyggnad är från 1700-talet? Pilastrarna, som ibland kallas Lovisa herrgård, fungerade som privat bostad fram till 1980-talet. Hemtrevnaden finns kvar än idag.

Inkvartera dig i personligt inredda rum

Huvudbyggnaden har fem högklassiga, personligt inredda dubbelrum med unika konstverk. Pilastrarnas stämningsfulla bod kan härbärgera fyra personer. Boden är utmärkt även för inkvartering av familjer, eftersom rummen på övre och nedre våningarna är väl isolerade. Boden är utrustad med pentry och har badrum på vardera våningen.

Ölstugan och bastun lockar att stanna längre

Samhörighetskänslan är alltid god i Pilastrarna, eftersom endast en grupp åt gången inkvarteras i den hemtrevliga miljön. En egen värdinna ser till att gästerna trivs under hela semester- eller mötesvistelsen. På gården finns en gammaldags, träeldad bastu, som erbjuder sköna bad i svag rökdoft. Före eller efter bastubadet kan man slå sig ned och dricka något uppfriskande i bibliotekets välförsedda bar. Kvällsmat och drycker serveras i ölstugan, som är byggd i ädelträ av en tjeckisk hantverksmästare. Degerby Gille, som finns bakom knuten, serverar middag i anrik miljö. Då gästerna vaknar på morgonen nås de av en underbar doft av nybakat bröd från Pilastrarnas gemytliga frukostrum.

Basuppgifter: 

Företag:

Pilastrarna

Var:

i Lovisa centrum

Fakta:

Mötesutrymme 5-14 personer

Inkvartering för 10 personer

Inkvartering i bod for 4 personer

Övrigt:

Egen mötesvärdinna, grupparbetsutrymmen, vedeldad bastu, simbassäng med motström, brasrum, ölstugan.