Du är här

Haiko Herrgård

Eleganta och stämningsfulla Haiko

Haiko Herrgård ligger vid havsstranden mitt i en lummig herrgårdspark och gården lämpar sig ypperligt för vuxna kunder. Detta är en plats för njutning - för par, för sällskap, för semester och fest. Övernatta i ett romantiskt herrgårdsrum eller i trivsamma spabyggnadens suite-, superior- eller standardrum.

Avslappnande spabehandlingar

Lyxiga spabehandlingar är avslappnande för både kropp och själ. En specialitet är köldterapin med -120 grader, detta är en extreme upplevelse. Spa-avdelningen bjuder på värme och olika bastu-upplevelser. I Fitness-studion kan man ta hand om sin kondition.

Effektiva konferenser

Haiko Herrgård har många gånger utsetts till Årets Konferenshotell i Finland. Kom med ditt företag på möte till Haikos mångsidiga faciliteter. Haiko ligger nära, bara 30 minuter från huvudstaden. Haiko erbjuder högklassiga utrymmen: moderna konferensrum i Kongressbyggnaden eller  Villa Haiko vid stranden.

Konferensdagarna kröns av herrgårdens fina luncher eller middagar, som köket trollar fram. Conference Cafés kaffebuffet står till er tjänst hela dagen. Det finns frukt och smått salt och sött kaffebröd, som friskar upp på konferenspauserna.

Dessutom kan ni fortsätta er konferensdag på spa eller med roliga teambuildingprogram osv.

Basuppgifter: 

Företag:

Hotell Haiko Herrgård

Var:

45 km från Helsingfors och flygfältet, 7 km från centrum av Borgå

Fakta:

Herrgård, Spa och kongresscentrum

199 rum i spa-byggnaden och 27 herrgårdsrum

Herrgården har restaurangplatser för 400 personer

Spa Café, Herrgårdens Klubb – kvällsrestaurang

Villa Haiko vid havsstranden för 30-200 personer

Kongresscentrum för 10-400 personer

Spa för en vuxen smak

Mycket kringprogram