Du är här

Bonga slott - Ett färgstarkt ställe för möten och besök

Bonga slott

Professor, konstnär Riitta Nelimarkkas ateljé och arbetsutrymmen samt galleri finns i centrum av Lovisa i ett storstilat patriserslott från den ryska tiden. Grupper mottages på beställning året runt.

Konstkonferens i Bonga Slott

Låt dig inspireras av den färgstarka och mångsidiga konsten i Bonga slott och arrangera ett opretentiöst möte i ett litet sällskaps lag i Riitta Nelimarkkas konstgalleri. Mötet börjar med morgonkaffe och en god semla. På dagen görs en kort promenad i friska luften till lunchstället om hörnet. På eftermiddagen avnjutes kaffe med Elisa-kaka medan man lyssnar på levande musik. I konferensutrymmet sitter man avslappnat i soffgrupper och låter idéerna flöda! Mötet i Bonga slott är lämpligt för grupper på 10-15 personer. Fråga mera, vi planerar åt er en lyckad helhet.

Galleribesök

Kom och bekanta er med konstnär Riitta Nelimarkkas centrala arbeten! Ca en tredjedel av det hundraåriga patriserpalatset Bonga slott fungerar som galleri, med över 200 arbeten utställda. Utställningen är exceptionellt inspirerande och glad. Till galleribesöket ingår guidning, som tar ca 45 minuter. En del av arbetena är till salu, såsom grafikblad, teckningar samt konstnärens omfattande bokurval och övriga tryckalster.

Ateljé- och galleribesök

Om ni vill bekanta er lite mera noggrannt med Bonga slott, kan vi ordna en längre tur där också besök i arbetsutrymmena ingår. Till denna tur reserveras en timme.

Se vårt grupprogram "Slottsprakt i Östra Nyland" här

Basuppgifter: 

Besöksmål:

Bonga slott

Var:

Lovisa centrum

Fakta:

Galleri- ja ateljé besök max. 50 personer

Möten max. 15 personer