Du är här

Seasong

Välkommen till Norrkullalandet och Seasong såväl i arbetets tecken som för representation, rekreation eller fest!

Skolnings-, mötes-, rekreations- och festdagar ordnas lätt i Seasongs lokaliteter i Sibbos vackra skärgård. Den ca femton minuter långa resan från fastlandet till Norrkullalandet går snabbt och säkert med transportmedel anpassade till årstiden.

Den vackra naturen och klara havsvattnet lockar till camping och andra sportiga aktiviteter vid sidan om annat program. Trivsamheten garanteras av läckra rätter och bekvämt logi.
Bastun, badtunnan och den mjuksandade simstranden ökar njutningen efter ett möte eller som avslutning på skolningsdagen. Välkommen att bekanta er närmare!

Villa Seasong

Villan har en stor sal, lounge och en stor inglasad terrass med utsikt mot havet, ett välutrustat kök, serveringsutrymme och bar, två bastur och badtunna samt öppen terrass med trappor ner till stranden. På övre våningen finns 11 tvåpersoners rum med egen dusch och toalett. Villa Seasong lämpar sig ypperligt för såväl mötes-, seminarie-, utvecklings- och utbildningsdagar som för  representation, bröllop och andra festsammanhang. I Villa Seasongs sal ryms en grupp på upp till 50 personer samtidigt. Salen är utrustad med mötesteknik och passar bra för mötes- och skolningstillfällen.

Det effektiva arbetsutrymmet ändras snabbt till en bekväm lounge där också större festligheter ordnas lätt. Den öppna spisen och havsutsikten genom de stora fönstren ger salen sin charm. Från salen kommer man rakt till den glasade terassen. Kökets mångsidiga maskiner och rekvisita främjer serveringspersonalens smidiga arbetande. Det är skönt att sätta sig ner vid den lilla bardisken och njuta av drycker.

Övre våningens sovutrymmen är tidsenligt inredda och ljusa. Lugnet i naturen och den friska havsluften garanterar våra gäster en god natts sömn.Övre våningens 11 två personers sovrum är som ett litet hotell – det lönar sig att övernatta! Cirka 50 personer kan övernatta i våra utrymmen på ön. Villa Seasongs terass erbjuder sina gäster en exklusiv visit med superb havsutsikt. Den stiligt inredda terassen är mycket festlig med sina facklor i kvällsskymningen. Den öppna eldstaden och den glasade terassen som skyddar mot havsvindar ökar komforten. I sommarvärmen är terassen skönt sval. I Villans bastuavdelnings ända finns en öppen och solig terass varifrån trappor leder rakt till den mjuksandade stranden.

Terassen passar bra som avnjutningsplats för mötesgästernas lunch eller för kvällssitsar med fri atmostfär efter dagens program. Bastuavdelningen ligger i byggnadens andra ända och är  planerad också för större grupper.
Två skilda bastun möjliggör samtidigt badande för både män och kvinnor. Fån bastuns fönster ser man havet och den vackra skärgårds naturen.

Bad- och omklädningsrummen är rymliga och bekväma och deras utrustningsnivå är god. Avkylning efter badandet effektiveras genom att ta ett dopp i havet. För de som uppskattar varmare vatten, finns en 14 personers badtunna på terassen, varifrån man kan beundra den omringande naturen, havet eller t.o.m. stjärnhimmeln.

Mökit Ahti, Olympia & Oihonna

De fullt utrustade stugorna kan hyras av såväl privata familjer som av grupper och företag. I stugorna finns sovplats för 8, stugkök, bastu och terrass. Vardagsrum med soffa samt 8 personers matbord. Köket finns i anslutning till vardagsrummet vilket ger ett rymligt intryck. Sovrum i nedre våningen med dubbelsäng, klädskåp samt garderob. Loftet är indelat i tre utrymmen, i varje finns 2 sängar. På loftet finns förvaringsutrymme samt garderob. Bastu, badrum, dusch och toalett. Takförsedd terrass 22 m2 med havsutsikt samt terassmöblemang för 8 personer. Husdjur får hämtas till stogorna Ahti och Olympia.

Strand Seasong

Strand Seasong lämpar sig som utrymme såväl för företagsgrupper som för andra gäster. Strand Seasong är bredvid förbindelsebryggan så att bastugästerna som kommer sjövägen stiger nästan rätt upp på terassen. Laven, med havsutsikt rymmer 10 personer (max 12). Från tvättutrymmet även utgång till egen terass. Från terassen trappor ner till bastustranden, ca. 20m. Strand kabinetten passar för konferrens och matutrymme för ca 15 personers grupper. Strand kabinetten är försedd med en videokanon, videotyg och bläddertavla. Strand kabinettens stora fönster vätter mot söder och ger en fin känsla av skärgårdens närhet. Terassen har möblemang för 45 personer och en stor gasgrill.

Badtunnan, som är belägen mellan Strand Seasong och stranden är ett ypperligt alternativ för njutare som ett tillägg till traditionell bastu. I tunnans varma bad, i dess trivsamma miljö intill stranden glömmer man för stunden allt det andra. Värt att pröva! Till Strand Seasong kan beställas tilltugg enligt matlistan som finns under meny.

 

Basuppgifter: 

Företag:

Seasong

Var:

På Norrkullalandet i Sibbo, i skärgården mellan Helsingfors och Borgå

Fakta:

Mötesutrymmen max. 50 pers.

Inkvartering:

Stugorna + Villa och Strand Seasong