Du är här

m/s J.L. Runeberg - Båtromantik

Forna tiders båtromantik

Med en fläkt av forna tiders atmosfär kryssar m/s J.L. Runeberg mellan Helsingfors och Borgå från vår till höst, så gott som dagligen. Fartyget byggdes i Helsingfors 1912 och var ursprungligen ett ångfartyg. Det är fortfarande i strålande skick eftersom det underhålls och restaureras regelbundet med hänsyn till gamla traditioner.

Vid sidan om reguljärtrafiken kan fartyget bokas för charterkryssningar, då kan ni själv vara med och planera rutt, servering osv.

Även resan till konferensplatsen kan vara en upplevelse till sjöss!

Möte, mat och miljö

Fartyget lämpar sig ypperligt för sommarutflykter eller rekreationsdagar. Gruppen hålls samlad ombord och ni har tid att njuta både av vackra skärgårdsvyer och vårt köks läckerheter. Ombord finns ett café med fulla utskänkningsrättigheter. Förutom den traditionella laxsoppan, erbjuds grupper även andra måltidsalternativ med förhandsbokning. För måltiden reserveras en av salongerna till ert förfogande. Även ett möte i mindre skala kan arrangeras, varför inte tillsammans med kaffe och Runebergstårta! På charterkryssning ordnas program enligt kundens önskemål.

Se vårt gruppaket här

Basuppgifter: 

Företag:

m/s J.L. Runeberg

Var:

Krysningar i Finska vikens skärgård, starter från Helsingfors och Borgå.

Passagerare:

max 220 personer

Salonger:

10-34 personer

Måltider under charterkryssningarna:

max 150 personer