Du är här

Gruppresor

Porvoo Tours är specialist på gruppresor

Porvoo Tours har specialiserat sig på att betjäna grupper och har allt sedan 1997 tagit hand om grupper som kommit till Östra Nyland. Ca 12 000 grupper har överlåtit åt oss arrangemangen av program, bokningar och förvekligande av deras program. Vårt kvalitetsprogram har gett oss uppmuntrande respons. Porvoo Tours medverkar i det  riksomfattande kvalitetsprogrammet LAATUTONNI (kvalitet till tusen) och har rankats bland TOP 40-företagen i Finland.

Låt även ni oss på Porvoo Tour sköta om er grupp. Vi tar ansvar för att er resa ska lyckas.

NYTT anmälningstjänst!

Vi tar för er räkning emot anmälningarna och registreringen till ert evenemang. Deltagarna kan göra sin anmälan elektroniskt via vår anmälningstjänst. Ni behöver alltså inte längre ta emot anmälningar per telefon, e-post, göra deltagarlistor, allergilistor, notera, bekräfta, avboka etc. Vi gör allt detta för er. Vår nya tjänst sparar tid och besvär. Fråga mera!

Gruppresor till Finland, Sverige och Estland

Vi ordar er gruppresa på olika håll i Finland med en mångårig erfarenhet och med sakkunnighet inom den inhemska turismen. 

Porvoo Tours fungerar som återförsäljare av rederierna, och kan därför transportera grupper förmånligt och lämpligt till Estland och Sverige.

Exempel i Estland:
Herrgårdsresor, Ösel, Dagö, Tallinn, Viljandi, Dorpat (Tartto), kloster, möten, spa...