Olet täällä

Seikkailulaakso

Kaipaatteko tiimin yhteishenkeen parannusta? Ovatko kokoukset aina tylsiä ja tehottomia? Ota meihin yhteyttä niin suunnittelemme kanssanne vauhdikkaan ja tuloksellisen päivän Seikkailulaaksoon, Porvoon saaristoon!

Vauhdin hurmaa vai rentoutumista tähtitaivaan alla? – Valitaan molemmat!

Seikkailulaaksossa voitte viettää kokouksia, seminaareja ja koulutuksia laadukkaissa puitteissa ja nykyaikaisilla välineillä. Seikkailulaakso sijaitsee Porvoon saaristossa Emäsalossa. Jokaiselle ryhmälle rakennetaan tarkkaan miettien ohjelmaa ja tekemistä, joka täydentää tilaisuuden päämääriä. Eräkokit huolehtivat ruuista ja henkilökunta ohjaa aktiviteeteissa. Illalla voi juhlia, nauttia ohjelmasta, rentoutua saunassa ja kylpeä ulkoporepaljussa tähtien alla. Seikkailulaaksossa voi yöpyä isompikin ryhmä.

Kokoukset ja illanvietot merinäköalalla

Moderneista kokous- ja ryhmätyötiloista aukeaa näkymä merelle. Illanviettotiloina toimivat uniikit Metsästäjän maja, Kalastajan venevaja, Jättikota ja Merisali. Saunaosastolla on erilliset tilat naisille ja miehille sekä uima-allas ja ihana ulkoporepalju. Ohjelmapalvelut suunnitellaan kullekin ryhmälle erikseen. Vaihtoehtoja löytyy niin maalta kuin mereltäkin, leppoisista saaristoretkistä vauhdikkaisiin seikkailukokonaisuuksiin. Oppaiden johdolla koetaan onnistumisia ja parannetaan tiimin henkeä.

Majoitus on 2-4 hengen huoneissa, joissa on oma tv, suihku ja wc. Huoneistohotellissa on 20 huonetta ja yhteensä majoitus järjestyy noin 60 yöpyjälle.

Perustiedot: 

Yritys:

Seikkailulaakso Oy

Sijainti:

Porvoon Emäsalossa, 45 km Helsingistä

Tilat:

Kokoustilat 10-120 hlöä

Majoitus max. 60 hlöä

Ohjelmapalvelut jopa 500 hlöä

Palvelut ryhmille yksilöidysti ennakkovarausten mukaisesti